REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Šiandien trokšite intymumo, ramybės, dvasinio komforto. Bus mažiau energijos dirbti ir noro bendrauti, todėl tiktų rinktis tokią veiklą bei aplinką, kurioje jaučiatės neblaškomi, nespaudžiami, galite susikaupti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų, o vakare galbūt ir romantikos. Kas dar neseniai atrodė sudėtinga ir neįveikiama, staiga gali tapti paprasta ir aišku. Pažįstamas asmuo turėtų pateikti dėmesio vertą verslo pasiūlymą.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien neblogai seksis tvarkyti pinigų, turto reikalus, pavyks papildomai užsidirbti arba naudingai išleisti sutaupytą pinigų sumelę. Jeigu norite gauti lengvatą, nuolaidą, panašu, kad taip ir bus. Vakaro renginys jūsų nenuvils.

Vėžys

Įdomi, informatyvi diena. Jus gali nustebinti gautas pranešimas ar netikėtas pasiūlymas iš jums ar jūsų situacijai neabejingo draugo, kolegos, gerbėjo. Vakare kažkur vyksite arba sulauksite svečių. Turėtų būti smagu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Turbūt neišvengsite išlaidų, susijusių su komfortu, namų bei namiškių reikmėmis. Dėl jų pasitarkite, jei norite darnaus sutarimo ir palankaus artimųjų požiūrio. Vakare jausmus šildys šeimos židinys.

Mergelė

Vaikai arba mylimasis skatins jus priimti sprendimus, susijusius su nuosavybe, verslu. Iš mylimo žmogaus sulauksite paramos, supratimo arba mielai tai teiksite patys. Vakaro renginys ar pasimatymas suteiks gerų įspūdžių.

Svarstyklės

Jei laukiate atsakymo, susijusio su darbu ar nuosavybe, jis jau pakeliui. Turbūt pagaliau pavyks išnarplioti kažkokią painiavą, susijusią su darbu, verslu ar sveikata. Šiandien galite sulaukti komplimentų dėl savo išvaizdos ar stiliaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gebėsite susivokti kitų žmonių jausmuose ir elgtis taip, kad su jų pagalba pasiektumėte savo tikslus. Jums seksis tarpininkauti. Į gera kryps meilės santykiai, nusimato mielas flirtas. Tinkamai pasinaudokite atsiradusiomis progomis.

Šaulys

Tikriausiai teks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Jei aktualu derėtis ar rimčiau apsipirkti, padarykite tai neatidėliodami. Palanku ruošti Kalėdų dovanėles. Vakaras tinkamas meilei. Tikėtinas aistringas flirtas, nuotykis.

Ožiaragis

Neblogai seksis tarnyboje, ypač jei jūsų veikla susijusi su mokslu, žiniomis, informacija, užsieniu, ryšiais. Galbūt gausite svarbią žinią iš toli. Meilės objektas gali pažadinti norą kažką keisti gyvenime arba vykti į egzotišką kelionę.

REKLAMA

Vandenis

Ši diena užlies prisiminimais bei troškimais. Svajosite apie meilę, romantiką. Tuo tarpu dalykiniais saitais susiję asmenys reikalaus pareigingumo, atsakomybės. Turėsite naudos iš darbo susitikimų, įvykdytų įsipareigojimų.

Žuvys

Visur norėsite suspėti, viską padaryti. Dėl savo gabumų arba gero kolektyvo dėka su užduotimis susidorosite be problemų. Vakare jums gali pasisekti, jei svajojate apie smagų vakarėlį ar romantiškas akimirkas. Galite užmegzti žavią pažintį.

 Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų