REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienį įvyko ilgai laukto ir daug intrigų žadėjusio naujojo LNK realybės šou „Šlovė ir turtai“ pristatymas.

Pirmadienį įvyko ilgai laukto ir daug intrigų žadėjusio naujojo LNK realybės šou „Šlovė ir turtai“ pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į prabangius naujuosius namus atvykusias buvusias dainininko Radži „nuotakas“ – Daivą, Nijolę, Vilmą ir Almą apstulbino jas pasitikęs svajonių princas su savo sužadėtine Ilona: palikęs lagaminą su 50, jis palinkėjo jo širdies nelaimėjusioms merginoms laimėti pagrindinį prizą.

REKLAMA

Prie keturių merginų prisijungė ir kiti dalyviai: Monika, seksualioji „Olialia pupytė“ Marina Bui, floristas Nerijus, nekilnojamojo turto brokeris Edgaras, barmenas Dima.

Susipažinę dalyviai „nefiltravo“ komentarų vienas apie kitą: „Turėčiau aš pinigų, ir aš prisidaryčiau ir papus, ir blakstienas, ir atrodyčiau dar geriau negu ji“, – apie M. Bui sakė Nijolė. Tuo tarpu Edgaras pareiškė, kad jis galėtų užkariauti bet kurią moterį, o Dima nesivaržydamas aptarinėjo vieno iš savo konkurentų „dešrą“ bei Nijolės apatinius.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Nerijus visus apstulbino visus dalyvius persirengęs moteriškais drabužėliais ir sušokęs viliotinį. Vilma tokio vaizdo neatlaikė ir užsidengusi akis išbėgo iš kambario. Kiti dalyviai netrukus prilipdė jam ir praradę – Nerutis Glamour. Įsižeidęs Nerijus netruko susikirsti Vilma – išvadino ją žiurke ir kitokiais necenžūrinais epitetais, o ši tuomet taip pat nebelaikė liežuvio už dantų.

Pats Nerijus tuo tarpu didžiavosi, kiek komplimentų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje sulaukia... iš vyrų.

O tarp kitų dalyvių įsižiebė ir pirmosios simpatijos – Nijolė prisipažino, kad jai patinka Edgaras, o Daiva atskleidė jaučianti simpatiją Dimai.

Šou vedėjai Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila įspėjo jaunuolius, kad vien intrigomis šou nelaimės – teks demonstruoti ir talentus. Taip pat jie užminė ir mįslę, kurią pažadėjo atskleisti per kitą transliaciją: ar go-go šokėja prisistatanti Daiva iš tikrųjų šoko striptizą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų