REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas sportininkas turi savo unikalų žaidimo stilių ir elgesį. Nieko nėra smagiau, kai savo garsius kolegas ima mėgdžioti ne mažiau garsios pasaulio sporto žvaigždės. Remdamiesi bleacherreport.com, pateikiame mažą dalį Youtube svetainėje esančių atletų pamėgdžiojimų.

REKLAMA
REKLAMA

Jei žinote ar matėte daugiau smagių sportininkų parodijų, pasidalykite su kitais šio straipsnio komentaruose.

REKLAMA

Buvęs NBA klubo „Orlando Magic“ vidurio puolėjas Dwightas Howardas vilkėdamas šios ekipos marškinėlius garsėjo tuomet vyriausiojo ekipos trenerio Stano Van Gundy parodijomis. Tai nesutrukdė abiem likti gerais draugais net tuomet, kai jie išvyko iš Orlando.

Teniso žvaigždės Andy Roddickas ir Novakas Džokovičius seniai traukia vienas kitą per dantį. Šiame vaizdo įraše – A. Roddickas demonstruoja, kaip pirmoji pasaulio raketė rengiasi kamuoliuko padavimui.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusi NBA žvaigždė Samas Casselas laimėjo du lygos čempionų žiedus su „Houston Rockets“ per pirmuosius karjeros NBA metus, tačiau tuomet buvo priverstas net 7 kartus per 13 metų keitė komandas, kol galiausiai pasipuošė trečiuoju titulu – 2008 metais triumfavo su „Boston Celtics“. Geras jo bičiulis Kevinas Garnettas spėja, kad S. Cassellas buvo priverstas taip dažnai „migruoti“, nes niekas nesuprato, ką jis kalba.

Garsios krepšinio triukų meistrų grupės „Globetrotters“ narys Dizzy Grantas – ne tik puikus driblingo, bet ir parodijų meistras. Jo repertuare Shaquille‘o O‘Nealo baudos metimai, LeBronas Jamesas, Kobe Bryantas ir Michaelas Jordanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1991 metų NBA naujokų biržoje ketvirtuoju šaukimu pakviestas Dikembe Mutombo lygoje žaidė 18 sezonų šešiose skirtingose komandose. Vidurio puolėjas iš Kongo Demokratinės Respublikos aštuonis kartus dalyvavo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse ir keturis kartus laimėjo metų geriausiai besiginančio krepšininko titulą. Sprendžiant iš daugybės pamėgdžiojimų, blokų karalius buvo itin mėgiamas komandos draugų.

NBA ekspertas Seras Charlesas Barkley ir „Los Angeles Lakers“ vidurio puolėjas Dwightas Howardas nevengia viešai „pakandžioti“ vienas kitą. D. Howardas pademonstravo, kad puikiai gali imituoti šiuo metu komentatoriumi dirbančią buvusią NBA žvaigždę.

REKLAMA

Pasaulio teniso žvaigždė Caroline Wozniacki supurtė sporto visuomenę kontroversiška garsios kolegės Serenos Williams parodija. Visus moteriškus „privalumus“ gerokai padidinusi danė tikėjosi sukelti juoką, tačiau daugeliui tai labiau priminė pasityčiojimą.

„Los Angeles Lakers“ komandos žvaigždę Kobe Bryantą ir jo kalbos manierą geriausiai pamėgdžioja D. Howardas. Sirgalius ir žurnalistus palinksminti mėgstantis vidurio puolėjas nepraranda gero jumoro jausmo net po komandos nesėkmių.

Novakas Džokovičius teniso pasaulyje garsėja kaip neprilygstantis parodijų meistras. Šiame vaizdo įrašė jis mėgdžioja legendinį Johną McEnroe. Pastarasis labiausiai pagarsėjo įsiūčio protrūkiu 1981 metų Vimbledono turnyre. Tikriausiai vienu didžiausių apskritai sporto pasaulyje. Netoliese buvęs pats J. McEnroe prisidėjo prie serbo kortuose.

REKLAMA

D. Howardo parodijų taikinyje – dar viena itin ryški NBA asmenybė – Shaquille‘as O‘Nealas. Pastarojo ego matyt didesnis už bet kurią pasaulio katedrą. Mėgstamiausios Shaqo frazės: „Paklausk bet ko“, „Lažinuosi Kobe negali šokti taip kaip aš“ ir „Negaliu mesti baudos metimų“.

Parodomasis mačas, kuriame Marija Šarpova imituoja Andy Roddicką, o šis taip pat nelieka skolingas ir atsako tuo pačiu.

Golfo karaliumi tituluojamas Tigeris Woodsas mėgina parodyti, kaip su golfo lazda moka apsieiti buvusi NBA žvaigždė, o dabar lygos ekspertas ir komentatorius Charlesas Barkley. Iki paaiškėjo T. Woodso sekso aferos, abu buvo geri draugai, tačiau vėliau, atrodo, jų bendravimas nutrūko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų