REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 17 dieną Eurolygos krepšinio savaitę karūnuos du ypatingi susitikimai. Tai savaitės rungtynėmis vadinama Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA dvikova Eurolygoje bei anapus Atlanto vyksiantis Los Andželo „Lakers“ ir „Miami Heat“ mūšis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

TonyBet lažybininkai į šias principines dvikovas pažiūrėjo itin kūrybiškai – žinodami, kad krepšiniui Lietuvoje abejingų nėra, sugalvojo neįprastą pasiūlą: „Žalgiris“ ir „Heat“ surinkti taškai prieš CSKA ir „Lakers“ taškų sumą. Šiuo metu lažybininkai galimybes laimėti vertina lygiai (1.85 koeficientas). Taip pat galite prognozuoti bendrą visų komandų įmestų taškų sumą – ar ji viršys, ar bus mažesnė nei 354,5? Arba galite rinktis, jog vienos iš porų pelnytų taškų suma bus mažesnė/didesnė nei 177,5.

REKLAMA

„Žalgiris“ prieš CSKA, LeBronas prieš Kobę yra krepšinio klasika, tačiau nusprendėme įnešti dar daugiau intrigos. Tikimės, kad didžioji dalis krepšinio mėgėjų tokią pasiūlą sutiks su šypsena“, - kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ vykdomasis direktorius Vytautas Kačerauskas.

Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA nuo praeito amžiaus aštunto dešimtmečio kaunasi beveik nuolat, tiesa, anksčiau rungtynes lydėjęs politinis atspalvis po truputį išblėso, ir dabar tai tiesiog dviejų didingų Europos klubų mūšis, kuris nieko nenustebintų, jeigu šiemet papuoštų Eurolygos finalą.

Tuo tarpu prieš sezono pradžią tokias žvaigždes - kaip Dwightas Howardas bei Steve'as Nashas įsigijęs „Lakers“ klubas neslėpė ambicijų sustabdyti NBA čempionus „Heat“ krepšininkus. Tačiau šiuo metu komandas skiria milžiniška praraja pergalių, o svarbiausia – žaidimo prasme. Bet kuriuo atveju, Kobe Bryantas niekada nenuleidžia rankų, o „Heat“ reguliariame sezone nepersistengia, todėl rungtynių baigtis yra visiškai neaiški.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų