REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Du operatoriai, dirbdavę bokštiniame krane Londono centre, į kurį trečiadienį įsirėžė žinomo britų lakūno Peter Barnes valdomas sraigtasparnis „Augusta 109“, per stebuklą išvengė mirties, kadangi abu tą dieną pirmą kartą per kelerius metus pavėlavo į darbą, rašo ketvirtadienio numeryje „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip papasakojo leidiniui vienas iš operatorių, 31 metų Richardas Moule'as, jis ir jo porininkas, 31 metų Nickis Biagionis, paprastai pradėdavo darbą 7 valandą ryto ir 8 valandą įvykusios katastrofos metu turėjo būti krano kabinoje.

REKLAMA

„Tai buvo pirmas pavėlavimas per trejus mano darbo čia metus. Aš tiesiog vėlai nubudau. Tai galima pavadinti Apvaizdos įsikišimu. Aš sėdau ant motociklo ir pasiekiau statybvietę apie 7 valandą 45 minutės. Buvau rūsyje ir rengiausi kilti į viršų, kai atsitiko nelaimė“, – sakė R. Moulas.

Anot N. Bjadžonio žmonos, jos vyras anksčiau irgi niekada nevėluodavo į darbą. Šiaip jau jį rytais žadindavo trys jų vaikai, bet kaip tik tą dieną jie irgi miegojo ilgiau nei paprastai. Kai sraigtasparnis rėžėsi į kraną, jis netoliese statė motociklą.

Trečiadienį per sraigtasparnio katastrofą Temzės pakrantėje žuvo lakūnas ir praeivis, dar 13 žmonių buvo sužeista.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų