REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuvaręs iš gamyklos galingą „Ural-375“, nusikaltėlis turėjo šansą likti nesučiuptas. Tačiau iš džiaugsmo, kad vagystė pavyko, pravažiuodamas pro VAI postą jis policininkams pademonstravo į viršų iškeltą vidurinį pirštą. Už tai vagis buvo sustabdytas ir sulaikytas.

REKLAMA
REKLAMA

Visiškai nuoga amerikietė pasinaudojo policininkų sumišimu ir nuvarė patrulių automobilį. Jos vytis puolė visa miesto policija. Policininkai iki šiol nesupranta – kodėl moteris buvo nusirengusi ir kur buvo jos drabužiai.

REKLAMA

Du vyrukai iš JAV Luizianos valstijos paskui savo automobilį paliko 20 kilometrų ilgio šleifą, pagal kurį juos ir susekė policininkai. Pėdsaką paliko šviežios spurgos, visu keliu kritusios iš nuvaryto automobilio kėbulo.

Italas, vertęsis automobilių nuvarinėjimu, nusprendė atkeršyti jį kartą sulaikiusiam policininkui. Jis laukė savo valandos keletą mėnesių ir pagaliau sulaukė. Vidury dienos įsižeidęs italas vagis atidarė pigaus policininkui priklausančio „Fiat“ dureles, užvedė variklį ir pravažiavo pro užkąsti išėjusį automobilio savininką vaipydamasis. Deja, jo triumfo valanda truko neilgai; jau už keleto metrų nusikaltėlis trenkėsi į pakelės stulpą.

REKLAMA
REKLAMA

Grupelė paauglių nusprendė nuvaryti automobilį, kad galėtų juo truputį pasivažinėti. Tačiau netrukus pastebėjo, kad automobilis – su „siurprizu“; jo bagažinėje gulėjo moters lavonas. Vaikinukai nedelsdami paskambino į policiją.

Las Vegase automobilį pavogęs nusikaltėlis negalėjo numanyti, jog nuvarytame furgone sėdi laukinė pantera. Nelaimėlį teko gelbėti. Dar vienas automobilio vagis buvo rastas didžiulio smauglio glėbyje. Taigi patarimas vagims: nevokite automobilių, stovinčių netoli cirkų ar kitų pasilinksminimo vietų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne mažiau išsigando ir nediduką furgoną nuvaręs vagis. Transporto priemonė buvo parengta Helovynui; nusikaltėlis, furgone gulinčius nugrimuotus manekenus palaikęs lavonais, nuvažiavo tiesiai į policiją.

Neįtikėtinai baigėsi ir dviračio nuvarymo istorija Belgijoje. Dviratės transporto priemonės savininkas pamatė, kaip nežinomas nusikaltėlis bando nuvažiuoti jo dviračiu ir puolė vytis. Nors jėgos nebuvo lygios, dviračio savininkui vis dėlto už keleto kilometrų pavyko pasivyti vagį.

Tačiau sučiuptas nedorėlis užvertė akis į viršų ir krito ant žemės. Taigi dviračio savininkui teko gabenti vagį į ligoninę. Pasak policininkų, jis taip išsigando savo persekiotojo, jog prarado sąmonę.

Lina Jakubauskienė  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų