REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Geras laikas: jus lydės sėkmė. Diena suteiks progų įvertinti draugų atsidavimą. Tinka imtis ilgalaikių naujų projektų įgyvendinimo. Palanku su darbdaviu aptarti jūsų karjeros perspektyvas. Tinka pasirašyti ilgalaikį darbdavystės susitarimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Poilsio metas. Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio. Rytdiena nepalanki, nieko sunkaus neatidėkite.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite kupini energijos ir sveiko pykčio. Galite įveikti jums nepalankią situaciją, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų. Kita vertus, tikroji jėga ir sėkmė ateis tik rytoj ir ilgam, tad nieko neprarasite, jei ką nors atidėsite.

Vėžys

Neleiskite, kad kauptųsi nuoskauda – atleiskite. Imkitės nebaigtų, užvilkintų darbų – jei rytdienai atidėsite, tai užsitęs neribotam laikui. Būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus. Nepatartina skolinti ar investuoti pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad pasiektumėte savo tikslų, jums reikės ne tik patiems staigiai suktis, bet ir pagalbininkų paieškoti.

Mergelė

Jums verta stabtelėti, mažinti darbo tempus. Būkite atsargūs, kad nepasiduotumėte neigiamai kolektyvo įtakai. Dažniau nusileiskite šeimos nariams. Svarbių darbų rytdienai neatidėkite.

Svarstyklės

Lankys sėkmė: rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Tvarkant piniginius ir turto reikalus rizikuoti gana pavojinga. Jei nesiseks, neišgyvenkite, – nuo rytdienos daug kas pasikeis į gera, viskas pajudės greičiau ir lengviau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Apipuls darbai, tiesa, nuo rytdienos jų apimtis ims dar labiau augti, o laiko dar labiau trūkti... Vis dėlto nepersidirbkite, – geriau rytdienai atidėti sunkiuosius darbus, o šiandien paieškokite pagalbininkų. Būkite atidūs kokybei ir santykiams su kolektyvu.

Šaulys

Nors diena gera kovai, jums reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Verčiau siekite susitarti gražiuoju. Negeras laikas prieštarauti sutuoktiniui. Beje, dabar tvyranti įtampa kitą savaitę gali išsilieti į griausmingą skandalą.

REKLAMA

Ožiaragis

Negera nuojauta vers blaškytis, karštligiškai ieškoti išeities. Vis dėlto diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama tvarkyti draudimo, skolų reikalus. Rytdienai nieko svarbaus neatidėkite.

Vandenis

Lūžis bręsta, nesvarbu, kokie jūsų norai. Nepanikuokite. Būkite išmintingi. O geriausia – palaukite iki rytdienos, kai viskas pasisuks jūsų naudai: prasidės sėkmės metas.

Žuvys

Geras laikas pakovoti už savo profesines ambicijas. Tinkamas laikas aptarti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų