REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Niekada nenuvertink moters kvapo! Pateikiame tau penkias kvepalų natas, kurios nepatinka vyrams. Nuo šiol rinkis tuos kvepalus, kurie sukelia tik geriausius jausmus. Tiek jam, tiek tau.

 Niekada nenuvertink moters kvapo! Pateikiame tau penkias kvepalų natas, kurios nepatinka vyrams. Nuo šiol rinkis tuos kvepalus, kurie sukelia tik geriausius jausmus. Tiek jam, tiek tau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar dažnai pagalvoji, kas traukia vyrus? Mes išrinkome tuos kvapus, kurių jie nevertina, net jei tau jie atrodo puikūs. Ne vienas mokslininkų atliktas tyrimas įrodė, kad mūsų pasirenkami kvapai turi įtakos santykiams su priešinga lytimi. Vaikinams patinka pagal mylimiausią aromatą atpažinti merginą, o merginos moka įvertinti unikalius kvepalus, kurie kartais tampa jų savotiška vizitine kortele. Todėl svarbu žinoti, kokius kvapus aplinkiniai laiko nemaloniais ir netgi erzinančiais.

REKLAMA

CITRUSŲ KVAPAI

Vis dar esi įsitikinusi, jog gaivūs ir gyvybingumą sužadinantys citrusinių vaisių aromatai tiesiog pritrenkia vaikinus? Deja, klysti. Pasak tyrimų ir apklausų vyrai šiuos kvapus laiko nuobodžiais ir per daug mergaitiškais. Jei nori užburti savo simpatiją, pamiršk kvepalus, kuriuose pagrindiniu smuiku griežia saldūs greipfurtų, citrinų, apelsinų ar kivių kvapai.

ROŽĖ

Daugybė tyrimų įrodė, kad rožės kvapas yra vienas nepriimtiniausių kvapų stipriosios lyties atstovams. Gėlių aromatai gali atrodyti gaivūs ir romantiški, tačiau dauguma vyrų laiko juos pernelyg madingais ir paprastais.

REKLAMA
REKLAMA

Jei vis tiek nori likti ištikima kvepalams su gėlių natomis, rinkis tuos, kuriuose žaidžia laukų gėlių, orchidėjų ar frezijos aromatai.

ŠOKOLADAS

Nors tai ir yra milijonų vyrų mėgstamiausias saldėsis, šokolado aromatas daugelio vyrų laikomas nemaloniu.

Pasak naujausių tyrimų kvepalus, kurie imituoja desertų aromatus, vyrukai apibūdintų fraze „To jau šiek tiek per daug“. Saldžius aromatus turėtum rinktis itin atidžiai. Tačiau vanilę galime išskirti iš saldžiųjų kvapų rato, mat vyrai jos kvapą laiko tiesiog savaime įtaigiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

MELIONAS

Parfumerijoje – tai vienas dažniausiai naudojamų aromatų. Tačiau panašu, kad vaikinai tiesiog negali priprasti prie saldainių aromatų, kurie įsimenami tikrai ilgam laikui. Palengvink sau darbą ir patrauk daugiau vyrų rinkdamasi saldžius ir ilgam įsimenančius kvapus. Taip pritrauksi vaikinus, turinčius rafinuotą skonį ir vertinančius saldžius, jausmingus kvapus.

PER DAUG SANDALMEDŽIO AR GINTARO

Kai kurie vyrukai dievina rytietiškus kvapus, tačiau aromatas turėtų būti itin jausmingas, bet ne itin stiprus. Per daug sandalmedžio ir gintaro gali lengvai sugriauti rytais dvelkiančių kvepalų magiją. Taigi ieškok kvepalų, kuriuose nebūtų jų natų arba jaustųsi tik lengvutėlis jų aromatas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų