REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu vis daugiau garsių prekinių ženklų rengia ekstremalius reklaminius klipus, o jų dalyviais tampa žinomi įvairių sričių ekstremalai. Neseniai „Mercedes Benz“ pristatė klipą, kurio pagrindinis veikėjas − profesionalus snieglentininkas Robas Kingwillas.

REKLAMA
REKLAMA

Reklaminiame klipe Rob šliuožia su snieglente, prisikabinęs už „Mercedes-Benz C350 4Matic Coupe“. Vokiečių gamintojai sugalvojo ryškią reklamą, norėdami pademonstruoti „4Matic“ technines galimybes.

REKLAMA

„Mercedes-Benz“ tempiamam ekstremalui nereikia net kalnelių ar nuokalnių ir jis patiria įspūdingus pojūčius.

Giliu sniegu taip lengvai nepravažiuos visi automobiliai, o „4Matic“ save puikiai pademonstravo. Gamintojai tikina, kad su šiuo automobiliu galima važiuoti bet kokiomis oro sąlygomis. Keturių varomų ratų sistemos sukimosi momento paskirstymas tarp priekinės ir galinės ašies yra santykiu 45:55. Tačiau prireikus, galiniai ratai gali siekti iki 70 procentų.

G klasės visureigį peršokęs 37 metų R. Kingwillas yra žinomas snieglentininkas. 1996 metais Lince, Austrijoje, pasaulio snieglenčių taurės čempionate halfpipe rungtyje jis iškovojo bronzos medalį. tarptautinę karjerą jis baigė 2007 metais, tačiau dalyvauja įvairiuose projektuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų