REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Google Glass“ akinius išankstinio užsakymo būdu rezervavęsi asmenys sausio 28–29 ir vasario 1–2 dienomis kviečiami į San Franciską ir Niujorką. Čia pirmą kartą masiškai bus bandomi naujieji prietaisai.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį „Google“ išankstiniams pirkėjams išsiuntė pranešimus, kad šie kviečiami į du dviejų dienų renginius, kurių metu bus „laužomi“ ir visaip kaip bandomi „Google Glass“ akiniai. Pirmąją dieną numatomas tiesiog susipažinimas su įrenginiu, o antrąją visi dalyviai galės savo rankomis išbandyti akinius, valdyti juos balsu ir pan. Su „Google Glass“ projektu dirbantys inžinieriai taip pat bus abiejų renginių metu ir priims visas pastabas, susijusias su akiniais. Antrąją renginio dieną „Google“ planuoja paskelbti galutinį įvertinimą, kurį naujajam jų prietaisui skirs bandymų dalyviai.

REKLAMA

Visi asmenys, kurie buvo pakviesti į renginius, kiek anksčiau išankstiniu būdu buvo užsisakę pirmuosius „Google Glass“ egzempliorius už 1,5 tūkst. JAV dolerių. Tiesa, bandymuose galės dalyvauti ne visi, tad norint pirmiesiems išbandyti akinius teks paskubėti registruotis. Tikimasi, kad pirmieji akiniai savo savininkus pasieks dar neįpusėjus šiems metams, tad „Google“ turės šiek tiek paskubėti, jei po bandymų išlįs nenumatytų klaidų ar iš naudotojų pusės atsiras poreikis patobulinimams.

Įdomu, kad iš anksto „Google Glass“ akinius užsisakę pirkėjai savo eilės numerius gavo išgraviruotus stikle. Stiklo gabalas už 1,5 tūkst. dolerių?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų