REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narys Rimantas Jonas Dagys stebisi naujosios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės viešai išsakytomis prioritetinėmis sritimis socialinėje politikoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Nustebino pirmasis ministrės prisistatymas įvardijant socialinės srities problemas, kai į pirmą planą iškeliamas lygių kvotų tarp vyrų ir moterų nustatymas valdant įmonių akcijas, kas netgi ekonomine ir kitomis prasmėmis yra visiškas nesusipratimas, ir turbūt „nelygių kvotų“ tarp vyro ir moters šeimoje nustatymas“, – ironizavo parlamentaras.

REKLAMA

Pasak Socialinės apsaugos ir komiteto pirmininko pavaduotojo R. J. Dagio, keista, kad neužsimenama apie svarbiausia – socialinio draudimo sistemos reformą, nuo ko priklauso mūsų pensininkų ateitis. Ankstesnės Vyriausybės programoje šis klausimas buvo numatytas prioritetiniu.

„Palinkėčiau socialdemokratų vadovaujamai koalicijai nepamiršti pavadinimo esmės ir daugiau dėmesio skirti socialinei politikai“, – teigė R. J. Dagys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų