REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Detroite rengiamoje Šiaurės Amerikos automobilių parodoje „Nissan“ pristatė „Resonance“ konceptą, kuris sprendžiant pagal gabaritus ir bendrą stilistiką yra pateikia užuominas apie naujos kartos „Murano“ krosoverio dizainą.

REKLAMA
REKLAMA

Modelis skirtas pademonstruoti kryptį, kuria pakryps ne tik didžiausio gamoje, bet ir kitų krosoverių stilius. „Resonance“ turi itin išraiškingą išorės dizainą su „V-Motion“ priekinės dalies dizainu ir tonuoto akrilo radiatoriaus grotelėmis.

REKLAMA

Krosoveris taip pat papuoštas atlasinio chromo detalėmis, turi slankiojantį panoraminį stoglangį ir 22 colių skersmens lengvojo lydinio ratlankius. Bendras kėbulo ilgis siekia 4841 mm, plotis apima 1999 mm, aukštis – 1729 mm. Svarbus rodiklis šiuo atveju yra ir ratų bazė, kurios ilgis nuo priekinės iki galinės ašies – 2875 mm.

Viduje rasime elegantiškai įrengtą interjerą, kuriame gausu aukščiausios kokybės odos apmušalų, natūralios medienos ir matalo akcentų. Kitos dėmesio vertos įrangos detalės yra trimatė telematikos sistema ir futuristinis prietaisų skydelis, kuris pasiūlys ir holografinį vaizdą.

Detali techninė specifikacija kol kas nepateikiama, tačiau „Nissan“ sako, kad konceptą varo hibridinė jėgainė, kurią sudaro 2,5 litro darbo tūrio benzininis variklis, elektros motoras ir ličio jonų baterija. Sujungta su „Xtronic“ belaipsne transmisija ji suka visus keturis ratus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų