REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytenis Radžiūnas, LRT.lt

Buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė tampa dėstytoja – pavasario semestre Vilniaus universitete ji dėstys makroekonomikos kursą vietoj ekonomistės Aušros Maldeikienės.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai ekonomistė pranešė savo socialinio tinklo paskyroje: „Na va, atidaviau savo studentus Ingridai Šimonytei. Labai džiaugiuosi, kad jie turės dėstytoją, kuri puikiai parodys, kaip teorija virsta praktika.“

REKLAMA

„I. Šimonytė vietoj manęs šį semestrą dėstys makroekonomikos kursą Matematikos fakultete. Išvažiuoju pusei metų stažuotei dirbti mokslinio darbo. Buvo reikalingas dėstytojas, aš paprašiau Ingridos. Kadangi ji yra sveikas, protingas, laisvas žmogus, tai ji sutiko dirbti laisvo žmogaus darbą“, – LRT.lt tinklalapiui paaiškino A. Maldeikienė.

Pasiteiravus, ar grįžusi iš stažuotės A. Maldeikienė vėl dėstys vietoj I. Šimonytės, ekonomistė patikino, kad jei po šio pusmečio buvusi finansų ministrė dar norės dėstyti, tai ji sėkmingai tą ir darys. „Mes visiems turime vietos, kas nori dirbti. Tiesiog ji gauna darbą, kad pažiūrėtų, kaip seksis, ar jai bus įdomu. Galų gale, nežinai, kaip ten viskas yra“, – sakė A. Maldeikienė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų