REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Amerikos automobilių parodoje vakar vykusioje spaudos konferencijoje „General Motors“ vadovai tikino, kad vokiečių kompanija „Opel“ nebus parduodama.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai internete pradėjo sklandyti gandai apie „General Motors“ ketinimus parduoti automobilių gamintoją „Opel“ prancūzų „PSA Peugeot Citroen“, tačiau dabar jau galima teigti, kad jo tikrai neįvyks. Kaip patikino amerikiečių koncerno vadovas Danas Akersonas vokiečių kompanija „atiduota taip pat nebus“.

REKLAMA

Pirmadienį dienraščio „La Tribune“ numeryje pasirodė pranešimas apie tai, kad su „General Motors“ ir Prancūzijos vyriausybė parama „Peugeot“ perims „Opel“ valdymą. Publikacijoje skelbiama, kad amerikiečių koncernas norėdamas privilioti „Peugeot“ idant šie perimtų iš jo rankų „Opel“ pasiryžęs sumokėti keletą mrld. eurų.

„Opel“ ir „Vauxhall“ markėms parengtas naujas restruktūrizacijos planas. Iki 2016 m. rinkoje pasirodys 23 nauji modeliai ir 13 naujų variklių. Kita naujojo „Drive! 2022“ plano dalis yra sumažinti metines išlaidas 500 mln. dolerių (1,3 mlrd. litų).  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų