REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Rod Laver“ arenoje, kurioje vyksta Australijos teniso čempionatas „Australian Open“, apsaugininkai, neatpažinę teniso pasaulio čempionės Victorios Azarenkos, paprašė jos pateikti asmens dokumentą, nors plakatai su jos atvaizdu buvo iškabinėti kone ant kiekvieno koridoriaus sienos kvadratinio metro, rašo AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Plakatai su Baltarusijos teniso žvaigždės Victorios Azarenkos, praeitų metų teniso pasaulio čempionato finale įveikusios Marią Sharapovą, nuotraukomis puošia visas teniso stadiono „Rod Laver Arena“ alėjas. Vis dėlto stadiono apsaugos darbuotojai į juos dėmesio, ko gero, neatkreipė.

REKLAMA

Paklausta, ar buvo gera vaikščioti stadiono koridoriais ir visur aplink matyti iškabinėtus plakatus su savo pačios nuotrauka, garsi sportininkė neslėpė: „taip, šios nuotraukos čia ilgokai pakabės – visai geras jausmas“.

„Anądien apsaugos darbuotojas manęs paprašė pateikti pasą. Kadangi visur kabojo plakatai su mano atvaizdu, tiesiog dūriau pirštu į vieną jų ir atsakiau „štai mano pasas“, – juokėsi teniso legenda ir netruko pridurti. – „Bet šiaip apsauga čia man patinka. Taip, jie labai griežti, bet tokiu būdu užtikrina, kad niekas, kas neturi leidimo, čia nepatektų. Tai neįtikėtina“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų