REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Kultūros ministerijoje darbą pradėjo dar dvi ministro patarėjos - Audronė Misikonienė ir Dalia Vencevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

A. Misikonienė yra kino, teatro ir muzikos vadybos specialistė, iki šiol vadovavusi VšĮ „Art Gate", VšĮ „Šv.Kristoforo kamerinio orkestro klubas" ir festivaliams: „Kristupo vasaros festivalis" bei „Tarptautinis Piano.lt vasaros festivalis". Ji ministrui patarinės kultūros politikos ir profesionalaus meno klausimais.

REKLAMA

A.Misikonienė yra baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, įgijusi kino, teatro ir muzikos vadybininkės specialybę, kėlusi kvalifikaciją Austrijoje (Vienoje) ir Rusijoje (Sankt Peterburge).

Iki šiol buvusi radijo stoties „Laisvoji banga" vyriausioji redaktorė ir žurnalistė Dalia Vencevičienė ministrui patarinės komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais. D.Vencevičienė yra baigusi Vilniaus universiteto (VU) žurnalistikos bakalauro ir VU Tarptautinio žinių ekonomikos ir žinių vadybos tarptautinės komunikacijos magistro studijas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę Kultūros ministro patarėjos darbą pradėjo politikos sociologijos mokslų daktarė, politikos formavimo specialistė dr. Erika Furman, turinti ilgalaikės politikos formavimo ir struktūrinių fondų dviejų laikotarpių administravimo ir įgyvendinimo patirties. Ji ministrui patars kultūros politikos formavimo ir kultūros politikos prioritetų biudžeto klausimais.

„Rinkdamasis patarėjus, kėliau didelius reikalavimus, nes Lietuvai šie metai ypač svarbūs - pirmininkausime ES, ruošimės naujam ES finansavimo etapui. Su patarėjomis dirbsime darniai ir sieksime, kad kultūros klausimai būtų sprendžiami tinkamai ir sklandžiai", - sako kultūros ministras Š.Birutis.

Kultūros ministro Š.Biručio komandoje taip pat jau dirba viceministras socialdemokratas Faustas Latėnas ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Edvardas Trusevičius. Tikimasi, kad artimiausiu metu bus paskirtas ir trečiasis viceministras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų