REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo sausio 1 d. visuose Vilniaus turizmo informacijos centruose jau galima įsigyti atnaujintą 2013 m. oficialią Vilniaus miesto kortelę. Šios kortelės turėtojams pernai buvo siūlomos 52 nuolaidos, šiais metais jų skaičius padidėjo iki 68.

REKLAMA
REKLAMA

Įsigijus Vilniaus miesto kortelę, kuri kainuoja nuo 45 iki 90 litų, kortelė suteikia galimybę nemokamai važinėti miesto viešuoju transportu, lankytis muziejuose (15 nemokamai), dalyvauti ekskursijose pėsčiomis. Su kortele taip pat taikomos nuolaidos restoranuose, kavinėse, baruose, nuomojant automobilį ar dviratį, užsisakant apžvalgines ekskursijas autobusu, perkant bilietus į koncertus ar tiesiog suvenyrus, naudojantis sveikatingumo paslaugomis ir daug kitų. Su kortele suteikiama nuolaida siekia nuo 10 iki 30 proc.

REKLAMA

Turistai gali pasirinkti kortelės tipą pagal jų poreikius: 24 ir 72 val. kortelė, 24 val. kortelė su integruotu transporto bilietu arba be jo. Oficialios Vilniaus miesto kortelės yra platinamos Vilniaus turizmo informacijos centruose, viešbučiuose, kai kuriose Lietuvos ir užsienio kelionių agentūrose.

Kartu su kortele turistas gauna katalogą, kuriame pateikiama detali informacija apie kiekvieną projekto dalyvį ir teikiamas nuolaidas, bei miesto centro žemėlapis. Katalogas išleistas anglų, vokiečių, lenkų ir rusų kalbomis. Svečio patogumui kortelę galima užsisakyti ir internetu.

REKLAMA
REKLAMA

Miesto kortelė yra įprasta paslauga, kurią siūlo savo svečiams daugelis Europos miestų. Su kortele miesto svečiai gali greičiau pažinti miestą, aplankyti daugiau objektų, pasinaudoti siūlomomis nuolaidomis ir, žinoma, sutaupyti. Per praėjusius 2012 metus kortele pasinaudojo daugiau kaip 500 turistų iš beveik 40 įvairių pasaulio šalių. Daugiausiai kortelių įsigijo vokiečiai, rusai ir amerikiečiai.

Daugiau informacijos apie Vilniaus miesto kortelę www.vilnius-tourism.lt, www.worldcitycard.com ir www.europeancitycards.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų