REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nežinai, kada geriausiai ir pigiausiai gali apsipirkti Londone? Sausis – neabejotinai vienas iš geriausių mėnesių mėgėjams lakstyti po parduotuves. Visą šį mėnesį vyksta didieji sezono išpardavimai, o ir parduotuvėse daug mažiau žmonių nei prieš Kalėdas. Kur ieškoti geriausių pasiūlymų, pataria Anglija.lt

REKLAMA
REKLAMA

Sezono išpardavimas Londone prasidėjo antrąją Kalėdų dieną (angl. Boxing Day) ir tęsis iki šio mėnesio pabaigos. Aišku, mėnesio pabaigos, kai geriausios prekės bus išgraibstytos, laukti neverta, bet sausio vidurys – gera proga įsigyti norimą prekę pigiau.

REKLAMA

Išpardavimai vyksta visuose didžiuosiuose prekybos centruose: „Westfield Stratford City“ (http://uk.westfield.com/stratfordcity) ir „Westfield London“ Shepherd’s Bush rajone (http://uk.westfield.com/london, „Lakeside“ (http://www.lakeside.uk.com), „Bluewater“ (http://www.bluewater.co.uk), taip pat ir vietiniuose prekybos centruose.

Universalinės parduotuvės „Debenhams“, „House of Fraser“, „Selfridges“, „John Lewis“ ir „Harrods“ taip pat skelbia apie nuolaidas iki 50, 70 ar net 75 proc. Tai puiki galimybė nusipirkti brangų daiktą už daug mažesnę kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolaidas taiko ne tik prekybos centrai, bet ir internetinės parduotuvės. Pavyzdžiui, Amazon.co.uk ir populiari internetinė rūbų parduotuvė Asos.com savo prekes parduoda su nuolaidomis iki 70 proc., o Boohoo.com – net iki 75 proc. Interneto turguje eBay.co.uk, kur galima nusipirkti beveik viską, vyksta išpardavimai su nuolaidomis iki 60 proc.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų