REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėžiu sergančio Venesuelos prezidento Hugo Čaveso (Hugo Chavez) plaučių infekcija kontroliuojama, o jo sveikatos būklė gerėja praėjus daugiau nei mėnesiui po paskutinės operacijos Kuboje, remdamasi vyriausybe skelbia "Reuters".

REKLAMA
REKLAMA

"Nors jo sveikata silpna (...), pastarosiomis dienomis bendra medicininė situacija palanki, - teigiama naujausiame oficialiame pranešime apie prezidento sveikatą. - Kvėpavimo takų infekcija kontroliuojama, nors vis dar reikalingos specialios priemonės įveikti kvėpavimo nepakankamumui (...), jis yra sąmoningos būsenos".

REKLAMA

Pranešimas, kuriame nepateikiama daugiau detalių apie H. Čaveso būklę, paskelbtas po trijų įtakingiausių valdžios pareigūnų vizito Havanoje. Jie atvyko aplankyti prezidentą ir susitikti su Kubos lyderiais.

Viceprezidentas Nikolas Maduras (Nicolas Maduro), Kongreso pirmininkas Diosdado Kabeljas (Diosdado Cabello) ir energetikos ministras Rafaelis Ramiresas (Rafael Ramirez) važinėja pirmyn į Kubą ir atgal nuo tada, kai 58-erių socialistų prezidentui prieš mėnesį buvo atlikta ketvirtoji ir sunkiausia onkologinė operacija.

H. Čavesas, kuris praėjusią savaitę praleido savo inauguraciją dar vienai šešerių metų kadencijai, viešumoje nepasirodė nuo paskutiniosios operacijos. Dauguma venesueliečių mano, kad H. Čaveso 14 metų valdymas artėja prie pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų