REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 11 akto signataras Zigmas Vaišvila atmeta kaltinimus, kad nelaiku ir ne vietoje užsipuolė prezidentė Dalią Grybauskaitę , paviešindamas faktus apie jos kolaboravimą su sovietiniu režimu 1990-1991 metais.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo kalboje citavau bylą. Konkrečius faktus, kuriuos turi žinoti ir Lietuvos piliečiai. Visiškai nesvarbu, kad ta informacija kažkam nepatogi. Vardan Tos! Ir už Tuos, kurių kruvinos aukos negalime pamiršti,“ – savo socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje rašo Z. Vaišvila.

REKLAMA

Viešųjų ryšių specialistas, bendrovės BRANDSCAPE vadovas Mindaugas Lapinskas portalui balsas.lt sakė, kad įdomus ne tiek Z. Vaišvilos demaršas, kiek reakcija į jį. „Jokių logiškų savo tikslų Z. Vaišvila nėra suformulavęs, tad spręsti apie jos siunčiamo signalo paskirtį yra keblu, o šiaip viskas panašu į norą atkreipti dėmesį. Įdomiau tai, kaip pats judesys yra komentuojamas. Užuot palikę viską vertinti žurnalistams ar apžvalgininkams į diskusiją iškart įsivėlė ir kiti politikai. Tai kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus ir užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Iš V. Adamkaus pasisakymo aš supratau, kad jis sutinka dėl Z. Vaišvilos pasisakymų turinio, bet protestuoja dėl formos. Bet tai žmogus, kuiris taip šneka visada: ir gera jam, ir blogai. Tai tipiška jo reakcija,“ – pažymejo jis.  

Taip pat skaitykite: R. Janutienė Balsas.lt vaizdo konferencijoje: man D. Grybauskaitė yra „X“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų