REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų ketvirtadienio rytą Vilniaus oro uosto darbą sujaukė pranešimas apie sprogmenis. Tai sutrikdė ir Kauno „Žalgirio“ kelionę į Eurolygos „Top 16“ etapo trečiojo turo rungtynes išvykoje. Žalgiriečiai Madridą turėjo pasiekti per Frankfurtą, tačiau 6.15 val. turėjęs startuoti reisas Vilnius-Fankfurtas dėl grasinančio pranešimo buvo atidėtas, rašo oficiali klubo interneto svetainė.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 5 val. 40 min. bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas, kad oro uoste esančiame lėktuve yra padėti sprogmenys.

REKLAMA

„Iš karto buvo imtasi saugumo priemonių, atliktas pakartotinis keleivių patikrinimas“, – Lietuvos nacionalinei televizijai sakė Vilniaus oro uosto Ryšių su visuomene vadovė Sandra Meškauskaitė.

Visi skrydžiai iš Vilniaus oro uosto buvo laikinai atidėti. Oro uoste laukė apie 700 keleivių. Tarp jų buvo ir „Žalgirio“ krepšininkai, kurie kartu su kitais keleiviais buvo paprašyti palikti oro uostą ir iš naujo praeiti visas patikrinimo procedūras.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl susidariusių milžiniškų eilių patikrinimas truko apie 2 valandas ir žalgiriečiai Vilnių paliko apie 8 val. Pasiekusi Frankfurtą „Žalgirio“ delegacija jau nespėjo į lėktuvą, skrendantį į Madridą. Kelionę į Ispanijos sostinę kauniečiai pratęs popiet ir Madride dar turės laiko surengti vakarinę treniruotę.

Dėl ko sutriko jų kelionė, žalgiriečiai sužinojo tik nusileidę Frankfurte. Iki tol vėlavimo priežastis keleiviams nebuvo pranešta.

Dėl melagingo pranešimo apie sprogsiantį lėktuvą Vilniaus policija ketvirtadienio rytą sulaikė neblaivų vyrą. 42 metų įtariamajam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,78 promilės. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Įtariamajam gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

TAIP PAT SKAITYKITE:

M. Pocius nežais ir prieš „Žalgirį“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų