REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis, jų platinimą Zarasų rajono, Magučių kaimo, 22 metų gyventoja J. S. ir jos bendraamžis uteniškis M. G. nuteisti aštuonerių metų vieno mėnesio ir aštuonerių metų trijų mėnesių laisvės atėmimu – tokį sprendimą priėmė teismas, išnagrinėjęs Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokuroro perduotą baudžiamąją bylą. 

REKLAMA
REKLAMA

Valstybės kaltintojas prokuroras Saulius Daunoravičius už neteisėtą disponavimą dideliu kiekiu narkotinių ir psichotropinių medžiagų siekiant jas platinti abu kaltinamuosius siūlė nuteisti vieneriais metais griežčiau – devynerių metų šešių mėnesių ir devynerių metų laisvės atėmimu.

REKLAMA

Pernai vasaros pabaigoje Zarasų rajono Magučių kaime J. S., nuskynusi kaimynės darže augusias kanapes, laikė jas namuose ketindama parduoti. Ji prisipažino rūkiusi „žolę“ pati ir ją pardavinėjusi. Vėliau Utenoje ji iš M. G., sostinėje įsigijusio didelį kiekį narkotinių ir psichotropinių medžiagų, nusipirko sintetinių psichotropinių medžiagų ir ketino jas parduoti brangiau Zarasų gyventojams tikėdamasi praturtėti iš neteisėtos prekybos. Automobiliu „Audi 80“ sintetines psichotropines medžiagas gabenusią J. S. sulaikė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą atliko Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus tyrėjai, tyrimui vadovavo, jį organizavo ir kontroliavo Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokurorai.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą platinti baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dešimties metų, platino didelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų, už didelį ir labai didelį kiekį – iki dešimties arba penkiolikos metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų