REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų ketvirtadienio rytą iš Vilniaus oro uosto išskristi ketinusių keleivių planai šiek tiek pasikeitė. Bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas visiškai girto anonimo pranešimas apie oro uoste padėtą bombą. Šis akibrokštas lėmė apie 2 val. atidėtus skrydžius.

REKLAMA
REKLAMA

Girtas pokštininkas

8.40 val. pranešta, jog policija nustatė pajuokauti sugalvojusį įtariamąjį. Paaiškėjo, kad tai į policijos akiratį iki šiol nepatekęs bedarbis O.K. (gim. 1971 m.) iš Avižienių kaimo Vilniaus rajone. Vyras pristatytas į policijos komisariatą, kur jam buvo nustatytas sunkus girtumas (2,78 promilės).

REKLAMA

Dėl melagingo pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už melagingas pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę gresia bauda, viešieji darbai, ar laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Balsas.lt rašė, kad Tarptautinio Vilniaus oro uosto Ryšių su visuomene skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė pasakojo, kad apie 5.40 val. bendruoju pagalbos telefonu gautas anoniminis pranešimas, kad užminuotas vienas skrydžiui pasirengęs orlaivis.  

Taip pat skaitykite: 

http://www.balsas.lt/naujiena/709378/sprogmenu-vilniaus-oro-uoste-nerasta-2-val-sustabdyti-skrydziai-atnaujinami-papildyta-8-30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų