REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų ketvirtadienio rytą iš Vilniaus oro uosto išskristi ketinusių keleivių planai šiek tiek pasikeitė. Bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas apie oro uoste padėtą bombą. Šis akibrokštas lėmė apie 2 val. atidėtus skrydžius.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 8.30 val.)

Tarptautinio Vilniaus oro uosto Ryšių su visuomene skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė pasakojo, kad apie 5.40 val. bendruoju pagalbos telefonu gautas anoniminis pranešimas, kad užminuotas vienas skrydžiui pasirengęs orlaivis.

REKLAMA

„Sulaukę tokio pranešimo, iškvietėme visas specialiąsias tarnybas. Taip pat informavome visus skrydžių vadovus apie esamą situaciją. Iš viso tuo metu ketino kilti šeši orlaiviai. Visų jų kapitonai priėmė sprendimą atidėti skrydžius. Keleiviai buvo sugrąžinti į laukimo terminalą“, - pasakojo S. Meškauskaitė.

Praėjo geras pusvalandis ir buvo priimtas sprendimas atlikti pakartotiną keleivių patikrą. Pagal tvarką pradėta aviacijos saugumo patikra: „Iš viso turėjome dviejų valandų darbo sutrikdymą. Galima pasidžiaugti, kad keleivių reakcija iš tikrųjų buvo normali ir tvarkinga.Į viską sureaguota kultūringai.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot S. Meškauskaitės, bet kokia tokia žinutė sukelia sąmyšį, kuris oro uoste yra visiškai nereikalingas: „Tokie dalykai pridaro nuostolių aviakompanijai bei sukelia nemalonių emocijų keleiviams.“

Balsas.lt rašė, kad iš ryto žmonės pranešė, jog Vilniaus oro uoste atidėti visi skrydžiai. Keleiviai buvo išprašyti iš įlaipinimo salių. Vykdomas visų keleivių pakartotinis patikrinimas. Oro uoste laukia apie 700 keleivių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų