REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai mes juos idealizuojame, sakome, kad jie – drąsūs ir vyriški. Tačiau baimė nesvetima net ir labai pasitikintiems savimi vyrams, ypač, kai kalbama apie seksą. Siūlome jums keliolika vyriškos seksualinės baimės „simptomų“ ir patarimų moterims, kaip tos baimės neišprovokuoti, dar geriau – išvengti.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai iš tikrųjų mėgsta greitą seksą. Tačiau, kai moteris jiems reiškia kažką daugiau, nei eilinę partnerę, tada vyrui norisi daugiau meilės, o ne vien paprasto fizinio poreikių patenkinimo. Todėl nereikėtų ignoruoti ir pernelyg užsitęsusios preliudijos. Taip pat ir jūs negailėkite glamonių, parodykite, kaip vertinate artumą su juo. Suteikite jam galimybę pajusti moterišką švelnumą.

REKLAMA

Vyrai nemėgsta, kai yra vedžiojami aplink pirštą. Kitaip tariant, prisileidžiate arti savęs, kartais atvirai koketuojate, leisdamos suprasti, kad kviečiate artumui, o paskui staiga pradedate „laužytis“. Gana ilgai būdamas lytiškai susijaudinęs, jis labai pavargsta psichologiškai. Todėl nereikėtų sąmoningai tempti, atitolinti geidžiamo lytinio akto, jei žinai, kad vis tiek atsiduosi jam. Komiškas „seksualinio prievartautojo“ vaidmuo gąsdina vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt kiekvienas stipriosios lyties atstovas didžiuojasi savo vyriškomis savybėmis ir vyriškumo pasireiškimo viršūne: spermos išliejimu. Turbūt ne viena pastebėjote, kad vyras, nusimovęs prezervatyvą, apžiūrinėja spermą, liečia ją, o jai sėklą išlieja ant moters kūno, patinka įtrinti ją ar dar kaip nors palikti jos pėdsaką. Žodžiu, atrodo dar sekundė ir jis pats bevelytų jos paskanauti.

Tuo tarpu dažna mergina, vos pajutusi spermą ant savo kūno, stačia galva puola po dušu. Pasišlykštėjimas – gana paplitęs reiškinys. Nors pamėginti bent paliesti liežuviu spermą – labai paprasta. Tiesiog reikėtų suprasti, kad tai tavo mylimo žmogaus dalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrai bijo nimfomanių. O moterims, net ganėtinai „šaltoms“, nuolat norisi apkabinimo, bučinių, glamonių… Norisi be perstojo glostyti ir glamonėti. Tačiau vyrams tai gali būti nemalonu ar net skausminga, jei neleisite jam pailsėti ir atsigauti po įvykusios ejakuliacijos. Geriau palaukite, kol jis pats pradės rodyti dėmesį ar imtis veiksmų.

Gamta apdovanojo moteris sąlyginai ne itin skausmingu lytinių organų jautrumu, kad būtų lengviau gimdyti. Tačiau vyrams tarpvietė – labiausiai pažeidžiama vieta. Todėl vyras bijo moters staigių judesių, nes šiai, kad ir visai netyčia užkliudžius jo pasididžiavimą, gali sulaukti ne tik vyriško staugimo iš skausmo, bet ir triaukščių keiksmažodžių savo atžvilgiu. Todėl, kai norite pakeisti sekso pozą, būtinai atsiskirkite, nes penio minkštų audinių trauma nepraeina be pėdsako.

REKLAMA

Nepaisant to, kad vyrams patinka tokio pobūdžio kino „šedevrai“, jie ne visada pasirengę šiuos ekraninius scenarijus įgyvendinti realybėje. Užsiimti seksu ant sniego ar ant daugiaaukščio namo stogo krašto, sutikite, ne kiekvienas išdrįs. Suprantama, įvairiapusiškumas – labai gerai, tačiau pirmiau pažinkite vienas kitą lovoje, iki tol, kol sugalvosite lipti ant stogo.

Moters aimanos ir dejonės lytinio akto metu, žinoma, stimuliuoja, jaudina vyriškį, padeda suprasti, kad partnerė patyrė orgazmą ir, tikėtina, jūsų tarpusavio artumas dar labiau sustiprės. Aišku, būtų blogai tylėti tarsi prisisėmusiai vandens į burną. Bet nereikėtų ir persistengti. Nes išgirdę kaimynai gali pagalvoti, kad jus smaugia koks nors maniakas ir iškvies policiją. Tuo tarpu partneriui visai nesinorėtų prarasti padoraus vyriškio statuso jų akyse.

REKLAMA

Moters aktyvumas – maloni akimirka sekse. Tačiau, kai moteris pradeda nuolat dominuoti, pavyzdžiui, piktnaudžiauti „jojikės“ poza, vyriškis pradeda jaustis užsėstu arkliu. O juk jam taip pat svarbu būti aktyviu ir laisvai judėti. Todėl neapribokite jo fantazijų, o savo mėgstamą pozą palikite „desertui.“

Кai moteris guli užmerkusi akis ir tyli, vyriškis, nepriklausomai nuo jo valios, jaučiasi prievartautojas. Jei jūs turite kompleksų ir jaučiate suartėjimo baimę, pamėginkite pašnibždėti jam, kaip galima jus nuraminti ir atpalaiduoti. Žinoma, geriausiai būtų – erotinis masažas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrai paniškai bijo plepių moterų lovoje. Jei pradedate kalbėtis sekso metu ne apie seksą, tai gali turėti įtakos vyro nuotaikai ir erekcijai. Todėl pasistenkite aptarti su juo visus gandus ir naujienas iki tol, kol atsidursite vienoje lovoje. Geriau pastovėkite po dušo vandens srove, nuplaukite visas problemas ir rūpesčius, pašalines mintis, galvokite tik apie partnerį ir savo kūną. O „spaudos apžvalgą“ palikite rytui, nes PO TO dažnai nebūna apie ką kalbėti.

Žinoma, yra vyrukų, kurie mėgsta permesti ant trapių moters pečių apsisaugojimo klausimus, o patenkinti savimi tiesiog mėgaujasi seksu. Tačiau dauguma, neplanuojančių tapti tėtukais bent jau artimiausiu metu, nueina lengviausiu keliu: užsimauna moterų nekenčiamais prezervatyvais ir reikalas išspręstas. Aišku, geriau kontracepcijos klausimus aptarti iš anksto, kad paskui nebūtų nesusipratimų.

REKLAMA

Kiekvienas vyras turi savo seksualines galimybes. O kai užklumpa fizinis ir psichologinis išsekimas, net nesinori galvoti apie malonumus. Be to, įtampa ir stresas palieka negatyvių emocijų, vyras jaučiasi sudirgęs, tarsi sudaužytas. Todėl tada prašyti meilės iš jo, mažų mažiausiai – neprotinga. Tokiais atvejais geriau atiduoti „vadžias“ į jo rankas.

Tai, bene, labiausiai paplitusi baimė, ypač jaunų vyrų tarpe. Paprastai, per pirmąjį suartėjimą su nauja partnere. Tačiau ir po penkių metų nuolatinio sekso su mylima žmona, niekas neapdraustas nuo kapituliacijos. Sėkmingos erekcijos pagrindas – atsipalaidavimas, tiesioginis stimuliavimas ir kompleksų nebuvimas. Visa tai – įmanoma. Tačiau, jei vis dėlto taip atsitiko, tik nuo moters reakcijos priklauso tolimesnė įvykių eiga.

REKLAMA

Žinoma, nereikėtų jo kaltinti, lygiai taip pat permesti problemą ant savo galvos. Kitaip tariant, manyti, kad jūs jo lytiškai nejaudinate. Gal jis tiesiog pavargo ar turi didelių rūpesčių. Tačiau nereikėtų perlenkti lazdos, raminimu ir guodimu, kad jis neatrodytų sau, kaip vien pasigailėjimo vertas menkysta. Gailestis žemina vyrus. Tiesiog pasistenkite ramiai pakalbėti su juo ir išsiaiškinti priežastis.

Galų gale, jei vyras jaučia, kad yra mylimas, kad juo didžiuojasi, tai visos baimės ir kompleksai pranyksta be pėdsakų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų