REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobiliai gali būti labai pavojingi ne tik tuomet, kai jais naudojasi labai agresyvūs ar nemokantys vairuoti asmenys. Ne mažesnis rizikos faktorius kyla ir tuomet, kai prie vairo sėda vidinę pusiausvyrą praradę žmonės, arba šiuo konkrečiu atveju – įsiutę azijietės moterys.

REKLAMA
REKLAMA

Žemiau pateiktame vaizdo įraše galima matyti, kaip juodas „Toyota Corolla“ viename iš Taivano miestų trankosi į sienas ir kieme pastatytus automobilius. Kaip rašo „Carscoop“ automobilių naujienų tinklapyje rašo vienas iš internautų, sprendžiant pagal vaizdo įrašo pavadinimą, tai nutiko dėl poros barnio, po kurio žmona nusprendė suniokoti vyro automobilį.

REKLAMA

Galime tik užjausti nieko dėtus kiemo gyventojus, kurių automobiliai, o galbūt ir kita nuosavybė buvo apgadinta šio jausmų proveržio metu. Įdomu ir tai, kad savo pasirodymo pradžioje moteris automobilyje buvo ne viena.

Įpusėjus klipui matyti, kaip iš jo išlipa keleivė, kuri kvaištelėjusiai vairuotojai staigiai pajudėjus atgal partrenkiama ant žemės vos nepakliūna po ratais.

Kaip elgiasi iš pusiausvyros išvestos azijietės galite pažiūrėti patys:  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų