REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių Lietuvos kovotojų 25 metų Sergejus Maslobojevas kovo 30 dieną turės progą savo trofėjų kolekciją papildyti Europos kikbokso čempiono diržu pagal Pasaulio kikbokso sąjungos (WKN) versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Prie Viduržemio jūros pakrantės esančiame prancūzų Cap D‘Agde uostamiestyje jis supersunkaus svorio kategorijoje grumsis su titulą ginančiu 24 metų prancūzu Nicolas Wamba.

REKLAMA

„WKN organizacija renkasi lygių galimybių kovotojus. Pasirinko mane, nes galvoja, kad dvikova turėtų būti įdomi. Iš tiesų pats laukiu nesulaukiu šios kovos. Mėginsiu atimti iš N. Wambos titulą“, - Balsas.lt tvirtino Kuvaldos pravardę turintis S. Maslobojevas.

Abu kovotojai yra profesionalūs kikboksininkai, tačiau nevengia dalyvauti ir dvikovose pagal kitų dvikovinių sporto šakų taisykles. Tiek lietuvis, tiek prancūzas pernai dalyvavo profesionalaus bokso turnyre „Bigger‘s Better“, Kuvaldai net pavyko prasibrauti į didįjį finalą Rygoje, kai laimėjo kvalifikaciją Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Anot S. Maslobojevo, WKN organizacija rengia kovas visame pasaulyje ir turi kiekvieno žemyno čempionus. „Kovoti dėl panašaus titulo man nėra naujiena. Esu iškovojęs Lietuvos ir Europos kovų be taisyklių bei kikbokso čempionų vardus, tapau KOK Europos K-1 čempionato nugalėtoju, Baltijos šalių Muay Thai pirmenybių laimėtoju. Žinoma, turėti tokios stiprios organizacijos titulą būtų naudinga mano sportinėje karjeroje“, - teigė jis.

Lietuvis tvirtino, kad susidurti ringe su N. Wamba jam nėra tekę: „Žinau tik, kad jis aukštesnis, sunkesnis už mane ir kairiarankis. Laukia nelengva kova, tačiau jos labai laukiu.“

S. Maslobojevas pasakojo, kad pasibaigus šventėms vėl įsisuks varžybų maratonas, nors grįžti po trumpos pertraukos į salę nėra lengva. „Tikiuosi gero starto ir sėkmingo sezono. Tai užtikrinti man padeda didelis gerbėjų ir draugų palaikymas. Už tai norėčiau jiems padėkoti“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų