REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, 20.14 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus operatoriai per mieste įrengtos vaizdo stebėjimo sistemos kamerą pastebėjo, kad Stoties g., netoli 16-o maršruto autobuso stotelės, prie girto vyriškio (vėliau paaiškėjo, kad tai – J. D., gim. 1965 m.) priėjo ir jį užkalbino kitas vyras (vėliau nustatyta – V. T., gim. 1980 m.).

REKLAMA
REKLAMA

Įsilinksminęs J. D., matyti, tikrai nebuvo nusistatęs prieš bendravimą – netrukus jau beveik glėbesčiavosi su naujuoju pažįstamu. Tokio „artimo“ bendravimo pakako, kad J. D. netektų kišenėje buvusio mobiliojo ryšio telefono. Aukai nepastebėjus, telefoną ištraukęs vaikinas spėjo jį perduoti savo bendrui, tačiau pats buvo sulaikytas.

REKLAMA

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

Policija įspėja tuos, kas laisvalaikio mieste neįsivaizduoja be pasivaišinimo alkoholiu – baigus džiaugtis malonumais nevertėtų ilgiau užsibūti viešumoje, ypač vėlyvu metu ir nuošalesnėse vietose. Girtas žmogus tampa labai lengvu grobiu vagims ir plėšikams. Be to, gresia ir administracinė atsakomybė už girto pasirodymą viešoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų