REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt daugelis sutiktų, jog aktyviausias lietuvių laisvalaikis vyksta ne žiemą. Iš dalies nėra nieko neįprasta, kad šalčiausiu Lietuvoje metu dažnas tautietis daugiau laiko praleidžia namie. Tačiau ir patys Lietuvos renginių organizatoriai nelabai ką nori siūlyti tautai žiemos metu, neretai bijodami patirti renginio nesėkmę dėl žiūrovų stygiaus. „Halls Winter Rally“ organizatoriai jau keletą metų iš eilės įrodo, kad šaltis, sniegas ir žiema nėra tie faktoriai, kurių reikėtų vengti užsiimant aktyviu laisvalaikiu net ir žiemos sezono metu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak žiemos ralio organizatorių, „Halls Winter Rally“ daugeliui Lietuvos žiūrovui ir yra patrauklus būtent, todėl, kad jis vyksta žiemą. Žiūrovai gamtos sąlygas priima kaip iššūkį, kuriam gerai pasiruošia, o renginyje tvyranti atmosfera sukuria unikalų bendruomeniškumo jausmą. Taip pat įtakos turi dar ir tai, kad žiemos ralis yra bene pirmas plataus masto renginys Lietuvoje po didžiųjų metų švenčių: Kalėdų, Naujų Metų. Lietuvos žiūrovai jau būna išsiilgę pramogų.

REKLAMA

„Nereikia bijoti žiemos, jos galimų išdaigų ar netikėtų ir kiek nepalankių oro sąlygų. Kas daugiau, jei ne įvairių renginių organizatoriai padės lietuviams žiemą išeiti į namus ir pajusti žiemos sezono džiaugsmus. O pasiūlius ir išpopuliarinus gerą, koncepciškai įdomų bei pramogų kupiną renginį, jis visada sulauks gerbėjų bei gausaus renginių dalyvių būrio“, - kalbėjo „Halls Winter Rally“ organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau nieko nestebina, kad kiekvienais metais Utenos regione vykstančių lenktynių trasos pilnos tautiečių iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Čia lietuviai traukia su šeimomis ir draugų kompanijomis. Organizatorių įrengtose žiūrovų zonose patogiai įsitaisę ralio gerbėjai ar tiesiog gerai laiką praleisti atvykę žmonės ne tik stebi lenktynininkų kovas, bet ir turiningai išnaudoja laiką iki starto: verdasi plovus kepa šašlykus, vaišinasi arbata, kava, klauso ralio radijo, stebi rezultatus kituose greičio ruožuose, aptarinėja sportininkų pasirodymus ar tiesiog gerai laiką leidžia gryname ore besidžiaugdami gražia, lietuviška žiema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greičiausia žiemos švente tituluojamas „Halls Winter Rally 2013“ vyks šių metų sausio 26 dieną, šeštadienį, Utenos apylinkėse. Renginys, į kurį tradiciškai susirenka iki 100 ekipažų ir apie 50 tūkstančių žiūrovų, rengiamas nuo 1994 metų. Startavęs Visagine, o vėliau persikėlęs į Utenos regioną, šiemet „Halls Winter Rally 2013“ minės penkerių metų jubiliejų.

Naujausią informaciją apie būsimą renginį galima sekti www.hallswinterrally.lt puslapyje bei renginio socialinio „Facebook“ puslapio profilyje „Winter Rally“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų