REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius nemano, jog eilių pasienyje su Baltarusija problema yra išspręsta - tam esą reikia įgyvendinti strateginius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

"Neužleisime šitų dalykų. Matote, tai ne vienkartinis procesas - gali nuvažiuoti, sutvarkyti eiles, tačiau viskas liks (...) Tai, kad dabar nėra eilių, nereiškia, kad problema yra išspręsta. Ji tikrai dar neišspręsta, bet yra planas, kaip ją išspręsti", - antradienį po darbo susitikimo su Premjeru Algirdu Butkevičiumi kalbėjo jis.

REKLAMA

Ministro teigimu, sprendžiant problemas pasienio punktuose su Baltarusija reikia abipusių, ilgalaikių strateginių sprendimų - gerinti postų infrastruktūrą, įgyvendinti elektroninės sienos projektą, taip pat prabilta apie papildomų naujų kontrolės punktų įkūrimą.

"Jau minėjome, kas ten turi būti daroma - turi būti ilgalaikiai, strateginiai sprendimai (...), tarp abiejų pusių yra supratimas, tik reikia jį realizuoti, pastatyti ant konkrečių bėgių ir padaryti. Nėra taip lengva viską padaryti, bet yra planas", - sakė L. Linkevičius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų