REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorko žiniasklaida: D. Howardas ir K. Bryantas vos nesusimušė

Los Andželo „Lakers“ klubo stovykloje – nesantaikos kibirkštys. Niujorko žiniasklaida praneša, kad vilčių nepateisinančių Vakarų konferencijos grandų lyderiai Kobe Bryantas ir Dwightas Howardas vos nesusimušė tarpusavyje.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad po Naujųjų metų dieną patirto pralaimėjimo Filadelfijos „76ers“ krepšininkams abi žvaigždės gerokai apsižodžiavo. Vėliau kilo toks konfliktas, kad D.Howardas jau norėjo kibti į atlapus savo komandos draugui. Vis dėlto kiti „Lakers“ žaidėjai sulaikė grėsmingai prie K.Bryanto artėjusį vidurio puolėją.

REKLAMA

Kai kurie kiti JAV šaltiniai neigia Niujorko žurnalistų informaciją.

Praėjus trims dienoms po įvykio, D.Howardas viešai žiniasklaidai pasakojo, kad „Lakers“ komandai trūksta geros atmosferos. „Centras“ tai pažymėjo ir tokia citata: „Pažiūrėkite į „Clippers“ komandą. Jie tiesiog žaidžia kartu, dalijasi kamuoliu. Visi yra vieningi ir laimingi.“

Savo ruožtu K.Bryantas per rungtynes meta vidutiniškai po 22 kartus – daugiausiai lygoje.

Žiniasklaidoje D.Howardo ir K.Bryanto konfliktas paskatino kalbas, kad „Lakers“ gali išmainyti aukštaūgį į Bruklino „Nets“. Pastaroji ekipa prieš sezoną dėjo dideles pastangas prisivilioti bene geriausią lygos vidurio puolėją. Vis dėlto Orlando „Magic“ D.Howardą iškeitė į „Lakers“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų