REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išnaudojimas gali būti pragaištingas jūsų ego ir savivertei. Nesvarbu kokie jūsų santykiai - ar tik prasidėję, ar jau nusistovėję - jei manote, kad jis jumis naudojasi, tikriausiai esate teisi. Yra daug priežasčių, kodėl vyrai naudojasi moterimis, tačiau seksas yra ta, apie kurią visos, nesigilindamos į kitas, pagalvoja dažniausiai. Vyrai brangina savo įvaizdį, o gerai atrodanti mergina šalia jų yra vienas didžiausių pareiškimų, kuriuos jis gali atlikti viešumoje. Graži moteris yra sėkmės ir galios ženklas. Šis bruožas yra trokštamas kiekvieno vyro, tačiau iš tiesų jis gali jumis domėtis tik paviršutiniškai.

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad jam nesvarbu

Ar jis paklausia kaip jums sekėsi, kai įžengiate pro duris? Jei taip, ar esate tikra, kad jis tikrai domisi, ką jūs veikėte per pastarąsias 12 savo gyvenimo valandų? Jei jaučiate abejingumą dėl jūsų darbo, šeimos ar jūsų aistrų - jis tikriausiai jumis naudojasi. Vaikinas, kuris nuoširdžiai domėsis visais šiais aspektais, jus gerbs ir tikrai rūpinasis tuo, kas vyksta.

REKLAMA

Jis neabejingas tik miegamajame

Jei jūsų santykiai šilti tik po antklode, galite lažintis, kad jam jūsų reikia tik seksui. Vyras, kuris yra nuoširdžiai meilus ne tik miegamajame ir viešumoje, negali neparodyti kaip jūs jam rūpite. Kitu atveju, jam rūpi tik seksualinis ryšys.

Jam nerūpi ateitis

Nė vienas vyras nedrįs kalbėti apie vedybas per pirmuosius kelis mėnesius, tačiau jei jūsų vaikinas nešneka apie keliones ar galimus ateities planus, jis tikriausiai jumis naudojasi. Vyrai, kuriems nuoširdžiai rūpi ilgalaikiai santykiai, turės bendrų ateities planų. Jei jūsų vaikinas nešneka apie ateitį, turite jo paklausti, ar jis nori ilgalaikių įsipareigojimų.

REKLAMA
REKLAMA

Neparodo, kad jūs jam esate ypatinga

Vaikinas, kuriam jūs tikrai rūpite, sugebės parodyti, kad jam esate vienintelė mergina. Jei gimtadienio proga perka banalias dovanas arba vietoje jūsų, eilinį kartą pasirenka praleisti laiką su savo draugais, tai tikriausiai jam esate tik atsarginis planas. Atsikratykite jo ir susiraskite tokį, kuris jums leis jaustis, kad esate vienintelė mergina, apie kurią jis galvoja.

Jis neperkalbamas

Kai ateina laikas apsispręsti dėl vakarienės ar ėjimo į kino teatrą, ar jis atsižvelgia į tai, ko jūs norite? Jei ne, jis yra ne tik savanaudis, bet ir tikriausiai nelaiko jūsų jam labai brangia ir artima. Nei vienas iš variantų nėra geras, todėl jūs tikriausiai turėtumėte judėti į priekį. Jūs juk norite vyro, kuris rastų kompromisą tarp to, ką jūs abu norite daryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis jums nerašo ir neskambina

Jei nusiunčiate savo vaikinui žinutę, kaip greitai dažniausiai jis atrašo? Ar jis atsiprašo jei neatsako laiku? Jei jis atsako tik po dienos ar dviejų, greičiausiai jam nesate labai svarbi. Vyras, kuriam jūs būsite įdomi, nepaliks jūsų be žinios.

Jūs buvote tik viename pasimatyme

Tai yra didelė raudona vėliava. Jei vienintelis kartas, kai jūs kažkur ėjote, buvo pirmas pasimatymas, galite būti tikros, kad jam tiesiog per daug nerūpite. Net jei su juo nemiegate, jūs tikriausiai jam reikalinga tik kaip žaislas, kai jis neturi daugiau ką veikti. Tradiciškai vyrai nori vaišinti moteris, taigi ieškokite tokio, kuris norėtų jus nusivesti į tinkamą pasimatymą ir tikrai ne vieną!

REKLAMA

Nesupažindino su savo šeima

Jei susitikinėjate tik kelias savaites, galite į tai nekreipti dėmesio. Tačiau, jei esate pora jau keletą mėnesių ir vis dar nesusitikote su jo tėvais, tikriausiai vyksta kažkas, ko nežinote. Vyras, kuris į jus žiūrės rimtai, visada norės parodyti savo tėvams.

Jis nenori susitikti su jūsų šeima

Jeigu jis vengia susitikti su jūsų šeima, tai yra dar viena raudona vėliava. Toks susitikimas reiškia labai daug. Pažvelgti jūsų tėvui į akis, kai jis klausia vaikino apie ketinimus su jumis, yra visų santykių pagrindas. Jei jis to bijo ir vengia - apgalvokite ar jo ketinimai rimti!

REKLAMA

Nepagarbus elgesys

Vyras visada turi elgtis su moterimi kaip su dama. Jeigu jo elgesys nepagarbus, jūs jam reikalinga tik iki tol, kol bus pasiektas lūžio taškas. Būnant kartu, jūs turite jaustis saugi, gerbiama ir mylima!

Visi jo pasimatymai tik vėlyvais vakarais

Visi savaitgaliai užimti, o pasiūlymai susitikti tik vėlyvais vakarais? Galite būti tikra, kad rimtų ketinimų vaikinas neturi. Jeigu jūs kuriam nors tikrai "krisite į akį" rimtiems santykiams, jis visuomet ras jums laiko ne tik savaitgaliais, bet ir eilinę darbo dieną!

Vengia pasymatymų viešose vietose

Pajutote, kad visi vaikino pasiūlymai susitikti būna atokesnėse vietose, kur lankosi mažiau žmonių, o apie pasivaikščiojimą miesto centre nėra net kalbos? Toks vaikinas greičiausiai jau turi antrąją pusę, o reikalinga jam būsite tik vienadieniams pasilinksminimams kartu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų