REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesvarbu, patinka jums gyvatės ar ne, šiemet su šiais ropliais draugauti teks. Juk 2013-ieji – Juodosios gyvatės metai.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarų tradicijos tvirtina, kad Gyvatės metai yra sėkmingi, todėl 2013-ieji bus itin palankūs finansininkams ir verslo pasaulio žmonėms. Tuo tarpu kinų filosofijoje Gyvatė – vienas pačių sumaniausių, išmintingiausių, sukčiausių ir galingiausių sutvėrimų.

REKLAMA

Pavydėtinas lankstumas padeda Gyvatei apeiti visas negandas, rasti išeitį iš situacijų, kurios atrodo mažų mažiausiai beviltiškos, ir negailėti dėl patirtų nuostolių. Todėl šiemet derėtų visomis įmanomomis priemonėmis vengti konfliktinių situacijų.

Sėkmė šypsosis ir tiems, kurie moka planuoti gyvenimą – neskuba ir prieš kiekvieną svarbesnį sprendimą pasveria visus pliusus ir minusus. Turima išmintis Gyvatei leidžia visur ir visada padaryti reikiamas išvadas, pasimokyti ne tik iš savų, bet ir iš svetimų klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

2013-ieji ne romantikų, o pragmatikų metai.

Avinas

Avinams 2013-aisiais rekomenduojama stengtis valdyti emocijų protrūkius, nes jie gali turėti įtakos ne tik nervų sistemos sutrikimams, bet ir galūnių traumoms. Gyvatės metais šio ženklo atstovams karts nuo karto rekomenduojamas pasyvus poilsis.

Patartina Avinams atsargiau elgtis su vandeniu. Nesilankykite šalyse, kur gali kilti potvyniai. Vasarą atsargiai elkitės pliaže. Jeigu prastai mokate plaukti, nesirinkite ekstremalių pramogų vandenyje. Šių metų prioritetas – ramybė. Tuomet ir sveikatos sutrikimų rizika sumažės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Jautis

Kitąmet Jaučiams reikėtų ypač saugoti nugarą. Moterims reikėtų rinktis avalynę žema pakulne. Venkite didelių nešulių. Jeigu jūsų darbas stovimas, palepinkite save purvo voniomis ir masažais.

Taip pat Jaučius gali kamuoti sąnarių ligos. Reumatas „jaunėja“, todėl pajutę skausmus, nenumokite ranka, o kreipkitės pagalbos į gydytojus. Venkite skersvėjų.

Nervų sistemos sutrikimai šiemet jums negresia. Jaučiai atsparūs stresams, tad ir Gyvatės metais juos pavyks sėkmingai įveikti. Tačiau teigiamos emocijos dar niekam nepakenkė, todėl dažniau vykite į gamtą, auginkite gėles, lankykitės teatre, koncertuose.

REKLAMA

Dvyniai

Dvyniams Gyvatės metais gresia nervinis išsekimas. Šio ženklo atstovai labai jautriai reaguoja į viską, kas vyksta aplink juos. Jei norite išvengti nervų sistemos sutrikimų ar insulto, turėsite išmokti reaguoti į viską ramiau. Tiesa, ir džiaugtis bus dėl ko. Šiemet Dvyniai kuo daugiau laiko turėtų praleisti su draugais, užsiimti malonia veikla – tai bus puiki terapija stresui įveikti.

Gali kilti kraujagyslių problemų. Todėl vertėtų apsvarstyti galimybę atsisakyti žalingų įpročių. Rūkyti mesti privalote, o stiprius gėrimus geriau pakeiskite taure raudonojo vyno ir nepadauginkite.

REKLAMA

 

Vėžys

Vėžiai šiemet turėtų neužsisklęsti savyje. Jums vertėtų rasti sferą, kuri padėtų atskleisti savo jausmus ir išgyvenimus, įveikti stresą. Priešingu atveju, neigiamų emocijų sankaupos grės ligomis.

Vėžiai labiau linkę sirgti rimtomis psichikos ligomis, kadangi nemoka atsikratyti negatyvių minčių. Kai jiems blogai, kaip tikri vėžiai, šio ženklo atstovai užsisklendžia ir tūno vieni. To Gyvatės metais daryti nederėtų. Užsiimkite kokia nors veikla, kad ir boksu. Taip pat Vėžiams rekomenduojama dažniau lankytis baseine ar, jei sveikata leidžia, pirtyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gera nuotaika ir optimistinis žvilgsnis į gyvenimą taps Vėžiams sveikatos garantu.

Liūtas

Liūtai šiemet turėtų vengti „darboholizmo“ priepuolių. Priešingu atveju, sveikatos problemų išvengti tikrai nepavyks.

Pasistenkite dieną planuoti taip, kad liktų laiko visaverčiam poilsiui ir miegui. Jeigu esate meniškos sielos „pelėda“, stenkitės kuo dažniau būti gryname ore.

Gyvatės metais gali kilti nugaros ar stuburo problemų. Todėl kuo daugiau judėkite, mažiau sėdėkite prie televizoriaus ar kompiuterio. 2013-aisiais venkite ekstremalių sporto šakų, nes ypač didelė traumų tikimybė.

REKLAMA

Mergelė

Mergelės šiemet turėtų saugoti virškinimo sistemą. Beje, šio ženklo atstovai vienodai turėtų vengti tiek sunkaus maisto, tiek ir griežtų dietų.

Paisykite mitybos režimo, mat jo nebuvimas neigiamai paveiks visus gyvybinius procesus, taip pat ir nervų sistemą.

Pasistenkite išmokti maitintis visaverčiu maistu.

2013-aisais dėmesį atkreipkite į reprodukcinius organus. Ypač venkite peršalimų. Kad organizmo tonusas būtų normalus, kuo daugiau vaikščiokite pėsčiomis.

Svarstyklės

Svarstyklės 2013-aisiais turėtų būtine tokios įtarios. Nustokite save „graužti“ – nervų sistema gali neatlaikyti emocinio krūvio. Gali kilti odos problemų (dermatitas, psoriazė), kurias sukelia nervinis išsekimas. Vartokite natūralius antidepresantus ir kiekvienoje situacijoje ieškokite pozityvių dalykų. Atostogų kelionę rinkitės į kalnus – švarus ir gaivus oras teigimai paveiks jūsų organizmą. Saugokite ir skrandį – venkite sunkiai virškinamo maisto, daugiau vartokite pieno produktų, daržovių. Vasarą nepatingėkite prisirinkti vaistažolių, veikiančių virškinimo ir nervų sistemas.

REKLAMA

Skorpionas

2013- aisiais Skorpionams sveikatos problemų neturėtų kilti. Tačiau tai nereiškia, kad nereikės tausoti organizmo ir leisti sau viską, ko norisi. Nevenkite judėti, džiaukitės gyvenimu, juolab kad progų tam bus pakankamai.

Tačiau rizikuoti šiemet nedera. Ekstremalios sporto šakos – ne jums. Atkreipkite dėmesį į kūrybines veiklas. Jos padės įveikti stresą.

Tinkamas metas užsiimti joga arba kalanetika.

Šaulys

Nervingumas ir nepasitenkinimas savimi – 2013-aisiais Šauliams uždrausti. Todėl bet kokioje situacijoje stenkitės išlikti ramūs. Gyvatės metais atkreipkite dėmesį į peršalimo ligų profilaktiką. Ankstyvą pavasarį rizikuosite susirgti gripus ar angina. Todėl jau dabar pats metas pasirūpinti imunine sistema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vertėtų pagalvoti ir apie gyvenimo būdo pakeitimą. Tarp jūsų draugų yra tokių, kurie daro jums neigiamą įtaką ir nepalaiko jūsų noro gyventi sveikai. Jų draugijos turėtumėte vengti.

Ožiaragis

2013- aisiais Ožiaragiai džiaugsis gera sveikata ir stabilia emocine būsena.

Vienintelis dalykas, kuris privers jus jaudintis – asmeninis gyvenimas, tiesa, ir ten laukia geros emocijos.

Gyvatės metais turėtumėte labiau pasaugoti kojas, per dideli krūviai gali būti venų varikozės susiformavimo priežastis. kad to išvengtumėte, daugiau judėkite, avėkite patogią avalynę.

REKLAMA

Kaip ir visiems Žemės ženklams Ožiaragiams rekomenduojama kuo daugiau vaikščioti pėsčiomis, būti gamtoje.

Vandenis

2013-aisiais Vandeniai turėtų atkreipti dėmesį į odos ir skydliaukės būklę. Ji bus susijusi su mityba, todėl venkite riebaus ir labai saldaus maisto.

Jeigu vaikystėje jus kamavo diatezė, iš meniu išbraukite produktus, kurie ją sukeldavo.

Saugokite nervų sistemą. Kad ir kokie didžiuliai emociniai krūviai tektų, pasistenkite rasti laiko poilsiui – ir ne tik fiziniam, bet ir dvasiniam.

Rudenį, jei turėsite galimybę, paatostogaukite ramiame kurorte.

Žuvys

Gyvatės metais šio ženklo atstovai turėtų ypač pasirūpinti savo sveikata. Jeigu kamuoja lėtinės ligos, šiemet Žuvims teks paisyti visų gydytojo rekomendacijų, tik tokiu atveju pavyks išvengti ligos paūmėjimo. Venkite skersvėjų ir kondicionierių – nusilpęs organizmas „keršys“ peršalimais.

Mylėkite save ir savo kūną, tuomet sirgsite daug rečiau. Neslėpkite emocijų – ašaros jums daug geriau nei savigrauža. „Išsilieję“ pasijusite geriau ir išvengsite depresyvių nuotaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų