REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos pajamų mokesčių ir muitų valdyba (HMRC) šiandien publikavo 2012 m. Didžiosios Britanijos didžiausių mokesčių vengėjų nuotraukas ir fotografijas. Taip siekiama sugėdinti nesilaikančius įstatymų ir paskatinti juos atsiskaityti su valstybe, informuoja „Dailymail.co.uk“.

REKLAMA
REKLAMA

32 nusikaltėliai, apie kuriuos buvo apskelbta, kartu sudėjus nusipelno 155 metų ir 16 mėnesių laisvės atėmimo bausmės.

REKLAMA

Valdžia investuoja 994 milijonus svarų siekdama pagerinti mokesčių tarnybos darbą. 2010 m. blandį taip pat buvo priimtas naujas įstatymas, kuris leidžia HMRC publikuoti informaciją apie asmenis arba kompanijas, kurie vengia didesnių mokesčių nei 25 tūkst. svarų.

Lietuvis Andrius Kochanauskas įkliuvo už padirbtas cigaretes. Grupuotėje, kuriai priklausė lietuvis, be jo dar buvo keturi nariai - Phillipas Williamas Robinsonas, Vincentas Walleris, Phillipas Williamas Hall ir Christopheris Johnas Burnas. Visi kartu jie nuteisti 13 metų ir 1 mėnesio laisvės atėmimo bausme.

REKLAMA
REKLAMA

Ši grupuotė įrengė fabrikėlį, kuriame per metus buvo galima pagaminti 625 milijonus padirbtų cigarečių ir 5 milijonus sukamo tabako maišelių. Fabrikas buvo uždarytas dar nė nepradėjęs veikti. Skaičiuojama, kad biudžetas dėl jo veiklos būtų praradęs apie 131 mln. svarų sterlingų mokesčių per metus. Atskleista, kad grupuotė taip pat planavo užsiimti ir alkoholio gamyba.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų