REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį startuoja labiausiai alinančios Dakaro ralio lenktynės, kurios pareikalaus iš sportininkų daug fizinių bei psichologinių jėgų bandant įveikti negailestingas dykumas. Šiemet vyks 14 etapų, per kuriuos sportininkai turės įveikti 8423 kilometrus.

REKLAMA
REKLAMA

Lenktynės prasidės Peru sostinėje Limoje ir baigsis Čilėje. Iš 459 lenktyninkų vėl nedaugelis sugebės kirsti finišo liniją. Vienos prestižiškiausių automobilių lenktynių pasaulyje neatsitiktinai rado savo vietą ir Lietuvos lažybų bendrovių pasiūloje.

REKLAMA

„Prasideda įdomiausios pasaulio ralio lenktynės. Tikimės ne tik įspūdingo reginio, bet ir akylai seksime Benedikto Vanago pasirodymą“, − kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ vykdomasis direktorius Vytautas Kačerauskas.

Pernai metų nugalėtojas „Mini“ komandos narys prancūzas Stephane'as Peterhanselis ir vėl laikomas pagrindiniu pretendentu į nugalėtojo trofėjų, o „TonyBet“ lažybininkai jam priskyrė 2,10 koeficientą. Lygiai tokį patį koeficientą šiam sportininkui skyrė ir „Top Sport“ lažybų bendrovė.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai debiutavusi ir visus nustebinusi„Toyota“ komanda, anot „TonyBet“ ir „Top Sport“ bukmekerių, neturi daug vilčių pagerinti pernai metų trečiosios ir penktosios vietos pasiekimų. Geriausiai įvertintos Ginielio De Villierso galimybės (13,00), o Lucio Alvarezo galimybės vertinamos net koeficientu 51,00.

Pernai diskvalifikuotas Robby Gordonas bus piktas ir sieks įrodyti, kad jo vieta ant prizininkų pakylos, todėl neatsitiktinai lažybininkai jo galimybes įvertino 6,00 koeficientu. Lietuvai atstovaus Benediktas Vanagas ir šturmanas Saulius Jurgelėnas. Skambių pergalių tikėtis neverta − vien jau pabaigti lenktynes būtų garbingas rezultatas. Lietuvių ekipažo galimybes laimėti Lietuvos bukmekeriai vertina itin kukliai. „TonyBet“ jam skyrė koeficientą 101,00, o „Top Sport“ – net 501,00.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų