REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valdžia Naujųjų metų proga lietuviams parengė „džiuginančias“ dovanas: lietuvių pinigines dar labiau tuštins brangstanti elektra (energijos vienos laiko zonos tarifas 46 ct/kWh nuo sausio 1 d. didėja iki 52 ct/kWh), dėl akcizo didėjanti kuro kaina (skaičiuojama, jog dyzelinas turėtų pabrangti apie 12 centų už litrą) ir brangstantys maisto produktai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Lietuvoje kylančios kainos jau tapo ne naujiena, gatvės apklausos metu sutikti žmonės skundėsi bijantys būsimų sąskaitų už komunalines paslaugas ir didesnių maisto produktų kainų.

REKLAMA

„Neigiama. Kokia dar gali būti teigiama nuomonė, kai kainos kyla, o pensijos kaip liko taip ir liko mažos“,- skundėsi apklausoje dalyvavusi vilnietė.

Balsas.lt gatvės apklausos metu paaiškėjo, jog labiausiai dėl didėjančių sąskaitų ir kylančių kainų verkia pensininkų piniginės: „Kai aš gaunu sąskaitą, tai man visi žili plaukai pasistoja“,- pasakoja pensininkas.

Tarp apklausoje dalyvavusių miestiečių pasitaikė ir tokių, kurie teigė esą pavargę bijoti kainų kilimo ir tiesiog sunkiai atsidusę stoja į akistatą su didėjančiais skaičiais sąskaitose ir vis mažėjančia pinigine: Bijom, o kas pasikeis? Bijom ar nebijom – niekas nesikeičia“,- savo nuomonę reiškė vilnietė.

O kokia kitų apklausoje dalyvavusių vilniečių nuomonė apie kylančias kainas galite pasižiūrėti specialiame Balsas.lt reportaže:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų