REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Venesuelos valdžia pranešė, kad pablogėjo Kuboje gydomo šalies prezidento Hugo Čaveso (Hugo Chavez) sveikatos būklė, informuoja "Reuters”.

REKLAMA
REKLAMA

Venesuelos informacijos ministerijos vadovo Ernesto Viljegaso (Ernesto Villegas) išplatintame pareiškime sakoma, kad su sunkia respiratorine infekcija susijusios komplikacijos "sukėlė kvėpavimo nepakankamumą, ir H. Čavesas turi griežtai laikytis gydytojų nurodymų”. Ministras nepatikslino, ar Venesuelos prezidentas prijungtas prie dirbtinio plaučių ventiliavimo aparato.

REKLAMA

Gruodžio 11 d. vienoje iš Havanos klinikų 58 metų H. Čavesui buvo atlikta dar viena, jau ketvirtoji nuo 2011 metų vasaros, operacija, per kurią buvo pašalintas piktybinis auglys.

Šią savaitę kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė pranešimų, kad Venesuelos prezidentas kelias pastarąsias dienas yra dirbtinės komos būklės.

Praėjusių metų spalį H. Čavesas buvo perrinktas į Venesuelos prezidento postą. Jo inauguracija turi įvykti sausio 10 d., bet pastaruoju metu manoma, kad jis negalės dalyvauti ceremonijoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų