REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Kraštutinumų, kaip ir iliuzijų, venkite – galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas jūsų tikrieji priešai ir kas jumis (jūsų pinigais ir gerumu) naudojasi. Nepriiminėkite svarbių finansinių sprendimų – jums trūks objektyvios informacijos ir geros valios.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pavojingas metas, kai negalima pykti, skubėti ar už ką nors garantuoti. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų.

REKLAMA

Dvyniai

Prisiminkite praeities pamokas – tai vėl gali tapti aktualu. Netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomenės nuomonei. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio: ar iki galo suvokiate jo elgesio motyvus?

Vėžys

Netinka tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, itin būkite apdairūs su pinigais. Venkite įtampos šeimoje, nes ginčai įsižiebs greitai.

Liūtas

Neplanuotos finansinės kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių pagelbėti, tarpininkauti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien geriausia nuo visų atsiriboti ir ramiai stebėti situaciją. Nereaguokite į provokacijas, ypač dėl finansinių ir širdies reikalų, – nusivilsite, patirsite nuostolių.

Svarstyklės

Nebūkite tikri, kad viską žinote ir jums viskas suprantama. Šiandien vertėtų labiau pasikliauti nuojauta, senų draugų nuomone. Nerizikuokite savo gera reputacija tvarkydami verslo ir finansinius reikalus.

Skorpionas

Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite, venkite įsipareigoti dėl piniginių, turto reikalų – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pirma dienos pusė sėkmingesnė. Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos ir jūsų pačių objektyvumo. Jus sąmoningai gali suklaidinti ir priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Nesivelkite į politinius, religinius ginčus dėl vaikų auklėjimo.

Ožiaragis

Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus apribota. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni prie vairo, nepažeiskite taisyklių – galimos avarijos, netikėtos baudos.

Vandenis

Nesižavėkite šios dienos pasiūlymais, vilionėmis – tai tuščia. Jeigu sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų – nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti.

Žuvys

Piktų, smulkmeniškų, netikėtų, spontaniškų konfliktų metas. Neteisūs dažniau būsite jūs. Būkite atidūs skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami.

 Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų