REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Biuro aplinka itin svarbi darbuotojų kūrybiškumui. Netgi daugiau – tikėtina, kad kuo ypatingesnis ir unikalesnis bus biuras, tuo kūrybiškiau ir lanksčiau mąstys pavaldiniai.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, pradedant įdomiu interjeru, baigiant įvairiomis pramogomis – portalas businessinsider.com išrinko kelis pačius įdomiausius startuolių biurus.

REKLAMA

Quirky

„Quirky“ biure turi dirbtuves, kuriose gimsta nauji produktai, ir parduotuvę, kur jų išradimai yra parduodami.

„Quirky“ padeda žmonėms, turintiems gerų idėjų, padeda jas įgyvendinti ir jas parduoti visoje šalyje. Taigi, nieko keisto, kad jų biure yra didžiulė virtuvė, kurioje išbandomi išradimai, bei trimačiai spausdintuvai, kuriais spausdinami įvairūs prototipai.

Foursquare

Kiekvienas „Foursquare“ susitikimų kambarys turi vis kitokius vardus, kaip kad, pavyzdžiui, „Socialite“ ar „Herbivore“, kurie atitinka populiariausius socialinio tinklo skiriamus „ženklelius“ naudotojams. Negana to, pagal pavadinimus, kambariai yra skirtingai dekoruoti. Be to, biuras turi nedidelį amfiteatrą, gimnastikos žiedus, kavinę, teniso stalą ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA

Tumblr

„Tumblr“ biuras išdėstytas per kelis aukštus, jame darbuotojai gali džiaugtis ne tik teniso stalu, itin moderniu menu, bet ir priglaustu šunimi bei kambariu, primenančiu paprasčiausią svetainę.

Fab

„Fab“ biuras primena ir IKEA parduotuvę, ir vaikų darželio klasę. Šis startuolis verčiasi pardavinėdamas unikalų meną, drabužius, baldus ir t.t. Visame biure gausu spalvų, įdomių šviestuvų, elektrinių prietaisų, plakatų ant sienų.

Markerbot

Kompanija „Markerbot“ gamina namams skirtus trimačius spausdintuvus, leidžiančius spausdinti realius daiktus vietoje to, kad būtų spausdinami paprasčiausi paveikslėliai. Šiame biure stovi ne vienas toks spausdintuvas, gausu parduodamų žaislų, be to, biure yra ir spausdintuvų fabrikas, kur prietaisai renkami ir išsiunčiami pirkėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LivingSocial

Ši kompanija savo darbuotojus lepina siūlydama daugybę pramogų. Pavyzdžiui, laipiojimą uolomis, jogos kambarį bei kitus. Daugybė pastatų sujungti laukimo zona, primenančia viešbutį.

GitHub

Socialinė platforma, skirta programuojantiems žmonėms, kurie jie gali dirbti ir saugoti savo sukurtas programas. Šiame biure yra motociklų, gausybė aštuonkojų kačių paveikslų, antikvarinių daikčiukų ir netgi jaukus poilsio kampas su židiniu ir odiniais foteliais.

Gawker

Tai medijos tinklas, turintis virš 35 mln. unikalių lankytojų kas mėnesį. Biuras turi milžinišką poilsiui skirtą plotą ant stogo, atrodo, tarsi iškirptą iš filmo „Matrica“. Be to, visos biuro sienos nukabinėtos ryškiaspalviais paveikslais.

REKLAMA

ZocDoc

Šis biuras suteikia itin greitas ir visai neskausmingas rezervavimo pas gydytoją paslaugas paskutinę minutę. Jo sienos ištapytos komiksų kūrėjo, biure yra hamakas, o bandelėmis ir šviežia kava darbuotojai gali mėgautis čia pat įrengtoje kavinėje.

BuzzFeed

Tai biuras, kurio darbuotojai kuria virusiniais pranešimais, reklamomis, įrašais virstantį turinį. Jame dirbama tarp geltonų sienų, keliuose aukštuose iš kurių atsiveria nuostabūs vaizdai, o pietauja „BuzzFeed“ darbuotojai didžiulėje pietų zonoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų