REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britas Adamas Pacitti gerai kaip niekas supranta, koks sudėtingas užsiėmimas darbo paieškos. Vaikinas ieškodamas darbo apie 6 valandas siuntinėdavo savo gyvenimo aprašymus, o per tris mėnesius kandidatavo daugiau nei 250 pareigybių, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Juk tūkstančiai bedarbių kasdien pildo gausybę anketų, kantriai rašo motyvacinius laiškus ir galvoja, kaip įdomiau atsakyti į vieną ar kitą klausimą pokalbyje dėl dėl darbo, tačiau A. Pacitti nusprendė nebevargti ir už paskutinius 500 svarų užsisakė reklaminį stendą, kuriame darbdaviams siūlosi pats.

REKLAMA

Vaikinas teigė norėjęs prie savo gyvenimo aprašymo pridurti ką nors daugiau ir net vaizdo įrašas su CV jam pasirodė neoriginalu. Prieš atsirandant gatvės stendui su pasiūlymu darbdaviams buvo sukurta ir interneto svetainė. Matyt netradicinė idėja tikrai pasiteisino, nes žinia apie darbuotoją entuziastą socialiniuose tinkluose buvo išplatinta labai gausiai, vos per kelias valandas ją pamatė keliolika tūkstančių socialinių tinklų vartotojų.

Tiesa, prieš pradėdamas darbo paieškas, vaikinas jau turėjo darbą, tačiau jis nepasiteisino jaunuolio vilčių, tad puikų išsilavinimą medijų srityje turintis A. Pacitti tikisi sulaukti dėmesio vertų pasiūlymų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų