REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mes suprantame, kad tokie tiesmuki apibendrinimai yra neteisingi likusių BMW savininkų, kurių gretose yra ir pavyzdingų vairuotojų atžvilgiu, tačiau taip jau nutiko, kad per praėjusią savaitę vaizdo archyvų tinklapyje YouTube.com buvo patalpinti net du vaizdo įrašai, kuriuose bavarų gamintojo modelius vairuojantys asmenys visiškai nesiskaito su dvirates transporto priemones valdančiais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame vaizdo įraše užfiksuota kaip 3 serijos BMW (E90) kupė vairuotojas pamatęs tuščią kelio atkarpą kaip reikiant paspaudžia akceleratoriaus pedalą, o kuomet priešais jį išnyra skersai gatvę kertantis dviratininkas tiesiog nespėja laiku sustoti ir partrenkia vargšą vyruką ant žemės.

REKLAMA

Antrojo incidento metu avarijos išvengti pavyko ir niekas nenukentėjo, tačiau pati įvykių eiga gerokai labiau intriguojanti. Klipe užfiksuota kaip tamsiai mėlynas „BMW M5“ vos užsidegus žaliam šviesoforo signalui pajuda nuo sankryžos ir persirikiuoja į antrą juostą, kurioje jam kelia kelioms sekundėms užstoja motorolerio vairuotojas.

Norėdamas pamokyti jį, kad antroji juosta motoroleriams – ne vieta, BMW vairuotojas iš pradžių užstoja jam kelia, o vėliau priremia prie priešingos krypties eismo juostas skiriančios žaliosios juostos bortelio. Ten tarp motorolerio vairuotojo ir arogantiško sportinio sedano savininko įvyksta trumpas pokalbis, kol galiausiai kelio nepasidalinę eismo dalyviai nuvažiuoja savais keliais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų