REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kraupaus nusikaltimo, kuomet grupinio išprievartavimo auka tapusi mergina buvo sumušta ir išmesta iš autobuso, o vėliau nuo daugybinių sužalojimų mirė, Indijoje kilo protestų banga.

REKLAMA
REKLAMA

Po dvidešimt trejų metų studentės laidotuvių, kuomet jos pelenai buvo išbarstyti šventojoje Gango upėje, merginos tėvas davė pirmąjį interviu. Kalbėdamas su BBC žurnalistais jis sakė, kad dukra visuomet svajojo būti gydytoja ir žadėjo ištraukti šeimą iš skurdo.

REKLAMA

„Ji labai tikėjo tuo, ką sakė ir savo tikslo siekė labai atkakliai“, - kalbėjo jis ir pridūrė: „Mano dukra troško būti gydytoja ir labai atkakliai to siekė, ji sakydavo, kad pasikeis, kai šį tikslą jai pavyks pasiekti“.

„Kartą savo dukros paklausiau, kas jos draugai, bet ji man atsakė „Tėti, knygos yra vieninteliai mano draugai“, - prisiminimais dalijosi vyras, kurio tapatybė, kaip ir mirusios merginos kol kas viešai neatskleidžiama.

Mirusios indės šeima prieš keletą metų persikraustė į šalies sotinę Delį, kad mergina turėtų galimybę studijuoti.

Šiuo metu suimti šeši įtariamieji, kuriems visiems gresia mirties bausmė, spėjama, kad vienam iš prievartautojų tėra tik septyniolika metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų