REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums labai pasisekė, jei turite artimą žmogų, su kuriuo galite dalytis ir vargais, ir džiaugsmais bei kurti harmoningus santykius. Tačiau vienišės gyvenimas taip pat turi tam tikrų pliusų. Tiesą sakant, nėra jokia nuodėmė kartais pasvajoti apie vienišės gyvenimo privalumus, net jei su mylimuoju mėgaujatės partnerystės malonumais.

REKLAMA
REKLAMA

Rimtų pažinčių svetainėje DarniPora.lt atlikta apklausa atskleidė, kad šiek tiek daugiau nei pusė apklausoje dalyvavusių moterų mano, kad vienišės gyvenimas turi nemažai privalumų, nors visgi daugelis svajoja apie ilgalaikius santykius.

REKLAMA

Miegojimas vienoje lovoje. Sakysite, daug smagiau miegoti apsikabinus mylimąjį? Galbūt, tačiau pripažinkite, kad mintyse tikrai kartais pagalvojate, kad bent vieną naktį norėtumėte praleisti viena, kai šalia niekas neknarkia, nesistumdo ir nejučiomis naktį nepavagia antklodės.

Netoleruotini įpročiai. Kad ir kaip mylite savo brangųjį, tikriausiai kartais slapta pagalvojate, kaip buvo gera, kai gyvenote viena ir po lova ir kitose vietose nesimėtydavo nešvarios kojinės, kurios tikrai nekvepia laukų gėlėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Laisvas grafikas. Taip, santykiai yra kompromisų menas. Jei neisite į kompromisus, jūsų santykiai neturės ateities. Tačiau juk taip gera būdavo tais laikais, kai su niekuo nereikėdavo derinti savo planų. Na, nebent pagalvoti apie tai, kur paliksite katę, kai savaitgalį išvyksite su draugais prie jūros. O dabar, jei norite susitikti su draugėmis ir planuojate grįžti namo valandą vėliau, turite pranešti savo mylimajam. Net jei jis dėl to nepriekaištauja, pripažinkite, kartais tai vargina.

Flirtas. Vienas iš geriausių vienišės privalumų yra tas, kad ji gali nevaržoma flirtuoti! Juk moteriai nieko nėra maloniau, kai vyras siekia jos dėmesio, argi ne taip? Ar nepasiilgote to nerimo ir jaudulio, kurį patiria du vienas kitam patinkantys žmonės, tačiau šiek tiek nedrąsiai rodantys iniciatyvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laisvalaikis. Kai buvote vieniša, tikriausiai darėte tik tai, kas jums patinka. Pavyzdžiui, jei jums šautų į galvą eiti į naktinį klubą, taip ir darytumėte, ir jums nereikėtų rūpintis dėl to, kad jūsų draugas šį vakarą tiesiog neturi nuotaikos kur nors eiti. Susiradus antrąją pusę tenka derinti pomėgius ir kartu spręsti, ką veiksite laisvalaikiu. Žinoma, dviese kažką veikti yra kur kas smagiau, tačiau turint porą tenka daryti ne tik tai, kas patinka jums, bet ir tai, kas patinka jam.

Biudžetas. Ar nepasiilgote tų laikų, kai galėjote sau be sąžinės graužaties leisti nusipirkti brangiausius batelius parduotuvėje? Daugelis susituokusių ar kartu gyvenančių žmonių ima kur kas labiau taupyti bendrai ateičiai, tad kai kuriuos pirkinius tiesiog tenka išbraukti iš sąrašo. Žinoma, tai nėra blogai, tačiau kartais juk smagu nusipirkti ką nors, kas tau labai patinka, ir nežiūrėti į kainą.

Broliška draugystė. Kol buvote vieniša, tikriausiai turėjote ne tik draugių, bet ir draugų. Kad ir kas ką besakytų apie tai, kad draugystė tarp vyrų ir moterų negalima, galėtumėt bet kuo prisiekti, kad su jais buvote tik draugai. Žinoma, jūsų draugas greičiausiai nėra labai patenkintas, kai jums skambina kiti vyrai ir plepa po dvi valandas. Greičiausiai jūs jaučiate jo nepasitenkinimą ir stengiatės su buvusiais draugais elgtis šalčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų