REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką reiškia dovanotų gėlių spalva?

Dažnai vyrai įvairiomis progomis dovanoja moterims gėles. Bet ar žinote, kad gėlės gali daug ką pasakyti apie žmogų, kuris jas dovanoja? Dauguma vyrų perka jau paruoštas puokštes, tačiau kompozicijoje esančių gėlių spalvų gama išduoda ne tik jo charakterį ar asmenines savybes, bet ir atskleidžia dovanotojo jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Besimėgaujantys gyvenimu, aistringi, atviri, veiklūs vyrai pirmenybę teikia puokštėms iš raudonų ar oranžinių gėlių. Jie mano, kad tokios gėlių kompozicijos atrodo impozantiškai ir seksualiai. Santykiai su šio tipo vyru būna labai aistringi ir nenuspėjami, dėl savo išrinktosios jis pasirengęs įvairiems žygdarbiams. Tačiau jam trūksta atsakomybės ir pastovumo.

REKLAMA

Žydras gėles dovanoja vyrai, kurie turi slaptų ketinimų ir minčių, netgi jiems patiems nesuvokiamų užslėptų norų. Svajinga žydrų gėlių puokštė – tai jų ilgesio ir neįgyvendintų troškimų išraiška. Tokie vyrai retai būna visiškai atviri, dažnai meluoja ir niekam neatveria savo širdies.

Skaisčiai raudonas rožes dovanoja ambicingi ir tikslo siekiantys vyrai. Būdami ūmaus ir karšto temperamento jie aktyviai, išradingai ir nepailstamai siekia užkariauti pakerėjusios moters širdį. Savo mylimosioms jie reiklūs, trokštantys daug dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai, kurie į pasaulį žvelgia per rožinius akinius, ir gėles dovanoja rožines. Jie renkasi švelnias, meilias, patiklias, supratingas ir sentimentalias merginas. Toks vyras netgi gali atsisakyti savo tikslų ir įsitikinimų, kad tik galėtų būti su mylima moterimi. Meilė su juo bus graži ir rami. Dažnai šiems vyrams trūksta pasitikėjimo savimi, jiems reikalingas mylimosios palaikymas ir atsidavimas.

Išdidūs ir labai savimi pasitikintys vyrai paprastai renkasi mėlynų gėlių puokštes. Jie pedantiški, savimylos, šiek tiek nuobodūs. Bet mylimąsias apsupa dėmesiu ir rūpestingumu, būna ištikimi ir palaikantys gyvenimo partneriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patys neįdomiausi ir nuobodžiausi vyrai dovanoja violetinės spalvos gėlių puokštes. Tačiau jei tokio vyro mylimoji ir partnerė apsups jį rūpestingumu, dėmesiu ir šiluma, visai gali būti, kad kada nors jis padovanos raudonų ir baltų rožių puokštę!

Baltas gėles mėgsta užkietėję romantikai, kurie savo meilę prisipažins didžiule baltų rožių, narcizų puokšte ar pilnu krepšiu pakalnučių. Tačiau realistės ir praktiškos moterys nebūna laimingos su tokiais vyrais.

Optimistai pirmenybę teikia geltonos spalvos gėlėms. Dovanodami tokią puokštę, jie tarsi klausia: „Ar esi pasirengusi gyvenimo nuotykiams? Ar išdrįsi peržengti ribas ir mėgautis gyvenimu?“. Jei negalite į šiuos klausimus atsakyti teigiami – su tokiu žmogumi jums nepakeliui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų