REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cristiano Ronaldo tiki, jog vyriausiasis Madrido "Real" treneris Jose Mourinho atėjus vasarai nepaliks klubo.

REKLAMA
REKLAMA

Strategas iš Portugalijos pastaruoju metu pateko į kryžminę ugnį dėl eilės kontraversiškų sprendimų bei prasto komandos žaidimo, dėl kurio šiuo metu Ispanijos nacionalinėse pirmenybėse "Real" nuo lyderės "Barcelona" ekipos atsilieka 16 taškų.

REKLAMA

Nepaisant to, C.Ronaldo teigia, kad jo tėvynainis nepaliks klubo ir yra tinkamiausias žmogus vadovauti daugkartiniams Ispanijos čempionams.

Paklaustas, ar J.Mourinho ruošiasi atsisveikinti su "Real" ekipa, 27 metų žaidėjas atsakė: "Nežinau. Tai priklausys nuo situacijos klube. Norėčiau, kad jis čia toliau dirbtų, nes yra tinkamiausias žmogus šiam darbui. Manau, kad Mourinho pasiliks, tačiau šis sprendimas priklausys nuo jo paties".

49 metų specialistas sulaukė daug kritikos dėl sprendimo praėjusio "La Liga" čempionato pirmenybių turo mače prieš "Malaga" ant atsarginių suolo palikti komandos kapitoną ir sirgalių numylėtinį Ikerą Casillasą.

REKLAMA
REKLAMA

"Manęs futbole niekas nestebina. Casillasas ant atsarginių suolo? Tai buvo techninis sprendimas ir mes jį privalome gerbti. Mourinho yra komandos treneris ir priiminėja sprendimus komandos labui".

 

Pastaruoju metu ir paties C.Ronaldo ateitis "Real" klube yra gausiai aptarinėjama, nes portugalas atsisako su kubu pasirašyti naują kontraktą, tačiau pats futbolininkas teigia, jog jaučiasi laimingas Madride ir savo dėmesį yra sutelkęs į darbą.

"Apie tai jau buvo kalbėta. Daugiau apie kontrakto atnaujinimą aš nieko nesakysiu. Dabar svarbiausia - laimėti būsimas rungtynes. Mes kaunamės dėl "La Liga", Čempionų lygos ir "Karaliaus" taurės trofėjų", - pažymėjo C.Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų