REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono "Queens Park Rangers" strategas Harry Redknappas mano, kad Londono "Chelsea" pasielgtų netinkamai, jei nebūtų pratęstas kontraktas su klubo veteranu Franku Lampardu.

REKLAMA
REKLAMA

34-erių saugas šiuo metu demonstruoja puikią sportinę formą ir pats labai nori likti "Stamford Bridže", tačiau apie vasarą nustosiančio galioti kontrakto pratęsimą "Chelsea" vadovybė net nekalba.

REKLAMA

Patyręs futbolo specialistas H.Redknappas pareiškė, kad paleisdama F.Lampardą "Chelsea" vadovybė padarytų didžiulę klaidą.

"Asmeniškai, manau, kad paleisti Franką būtų didžiulė klaida. Aš nežinau ar "Premier" lygoje yra geresnis atakuojantis saugas, kuris muštų šitiek įvarčių." - dienraščiui "Daily Mirror" sakė H.Redknappas.

"Taip, jis nėra jaunas, tačiau kai futbolininkas žaidžia tokiame aukštame lygyje jam galima padaryti išimtį. Pažiūrėkite į Ryaną Giggsą ar Paulą Sholesą - tam tikrais momentais be jų "Manchester United" žaidimas būtų subyrėjęs."

REKLAMA
REKLAMA

"Lampardą pastebėjau, kai jam dar buvo tik 16 ar 17 metų. Kai visi vaikai eidavo namo, jis likdavo ir papildomai šlifuodavo įvairius judesius, praktikavosi baudos smūgių atlikimo techniką. Niekada nemačiau, kad kas nors tiek dėmesio skirtų savęs lavinimui. Kiekvienas klubui reikia tokio žaidėjo, sutartis tiesiog privalo būti pratęsta." - tvirtai savo nuomonės laikosi QPR vyriausiasis treneris.

Nepaisant traumos, per 11 šio sezono "Premier" lygos rungtynių F.Lampardas jau įmušė 6 įvarčius - vos vienu daugiau yra įmušę kur kas daugiau mačų sužaidę "Chelsea" puolėjai Fernando Torresas ir Juanas Mata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų