REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijas, LRT.lt

Klaipėdoje fejerverkas nesunkiai sužalojo mergaitę. Vilniuje Naujieji sutikti gana ramiai – didesnių incidentų policija kol kas neužfiksavo.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės vyriausiojo policijos komisariato budėtojas LRT radijui teigė, kad didesnių incidentų, kuriuose būtų rimtai nukentėję žmonės, policija kol kas neregistravo. Eismo įvykių sostinėje taip pat neužfiksuota. Pasak pareigūno, pranešimų apie petardų sužalotus vilniečius irgi kol kas nėra.

REKLAMA

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato vyresnysis specialistas Vytas Šiaulys teigė, kad uostamiestyje per parą užregistruoti 28 įvykiai.

„Dar naktį, apie pirmą valandą, gavome pranešimą iš Vaikų ligoninės, kad kreipėsi nepilnametė mergaitė, gyvenanti Naujakiemio gatvėje. Ji išėjo su mama į kiemą ir vaikui į veidą pataikė fejerverkas. Mergaitei nustatytas apdegimas, skirtas ambulatorinis gydymas. Aplinkybės tikslinamos, įtariamieji nustatinėjami“, – LRT radijui sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pareigūno, nemažai žmonių naujametinę naktį buvo susirinkę Klaipėdos Teatro aikštėje, tačiau pranešimų apie nukentėjusiuosius iš ten negauta.

Eismo įvykių, kuriuose Naujųjų metų naktį būtų nukentėję ar žuvę žmonės uostamiestyje taip pat nėra.

Pareigūnas pripažino, kad šventinę naktį policijai Klaipėdoje darbo tikrai netrūksta: „Nuo 3 valandos vos spėjam reaguoti į pranešimus apie muštynes, plėšimus, smurtą artimoje aplinkoje. Triukšmautojai lieka paskutinėje vietoje, nes tų triukšmų labai daug.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų