REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono "Tottenham Hotspur" saugas Sandro mano, kad jo komanda šiemet gali tapti Anglijos "Premier" lygos "juoduoju arkliuku" ir iškovoti trofėjų.

REKLAMA
REKLAMA

23-ejų brazilas šeštadienį "Tottenham" padėjo įveikti "Sunderland", kas klubui leido pakilti į ketvirtą turnyro lentelės poziciją.

REKLAMA

Sandro tikisi, kad "Tottenham" išlaikys pastaruoju metu demonstruojamą gerą formą ir nukonkuruos net ir didžiausius favoritus - "Manchester United", Londono "Chelsea" ar "Manchester City".

"Visi šneka apie "United", "City" ir "Chelsea", tačiau niekad apie "Tottenham", - piktinosi saugas - Mes nesiruošiame tenkintis ketvirta vieta, norime kilti aukščiau, galvoti apie titulą."

"Nors niekas mūsų nelaiko favoritais, nuo to mums tik geriau. Mūsų neslegia jokia įtampa, todėl stengiames tiesiog žaisti kuo geriau ir sezono pabaigoje, galbūt, mums pavyks visus nustebinti. Esu tikras, kad "Tottenham" yra neprastesnė komanda už stipriausias "Premier" lygoje."

Sužaidus 20 turų, "Tottenham" savo sąskaitoje turi 36 taškus ir dviem atsilieka nuo trečioje vietoje esančio "Chelsea". Tiesa, "mėlynieji" turi vienerias rungtynes atsargoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų