REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį antrą kartą šį sezoną ginklus surems du Ispanijos krepšinio grandai – Šarūno Jasikevičiaus atstovaujamas Barselonos „Regal Barcelona“ ir Madrido „Real“ komanda su Martynu Pociumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus Ispanijos pirmenybių reguliariojo sezono rungtynės. Pirmoje tarpusavio akistatoje šiemet šalies Supertaurės finale 95:84 pranašesni buvo „Karališkojo“ klubo krepšininkai.

REKLAMA

Vietiniame fronte Ispanijos čempionai buksuoja – jie per 14 susitikimų iškovojo vos 7 pergales ir turnyrinėje lentelėje rikiuojasi aštunti. Sekmadienį nesėkmės atveju katalonai gali nukristi dar žemiau. „Real“ kol kas žengia be suklupimų (14 pergalių ir 0 pralaimėjimų)

Prieš amžinų varžovų dvikovą Š.Jasikevičius įvardijo ypatingą rungtynių svarbą: „Turime rungtyniauti nuosekliai visas 40 minučių ir išeiti iš situacijos, kurioje esame, nes ne už kalnų ir Karaliaus taurės varžybos. Tai bus lemiamos rungtynės ir mes turime parodyti didesnį norą nugalėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiose dvikovose nebūna favoritų ir laimi ta komanda, kuri rungtyniauja agresyviau. Kitaip nei ankstesnėse rungtynėse, turime žaisti kietesnį krepšinį“.

Paklaustas kaip gali klostytis susitikimas įžaidėjas iš Lietuvos sakė: „Nežinau, ar tai bus fiziškai sunkios rungtynės, tačiau privalome būti pasiruošę viskam. Nors jos ir pasižymės dideliu rezultatyvumu bei aukštu tempu, viskas, ką turime daryti – žaisti savo krepšinį“, – teigė Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius jau yra laimėjęs Karaliaus taurę – tai jam pavyko padaryti 2001 ir 2003 metais vilkint Barselonos klubo marškinėlius. Primename, kad į šį turnyrą patenka aštuonios stipriausios Ispanijos čempionato komandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų