REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį buvo pradėtas 20 Anglijos „Premier" lygos turas. Jį pradėjo rungtynės tarp „Sunderland“ ir Londono „Tottenham“ klubu, o šias rungtynes rezultatu 2-1 laimėjo svečiai iš Londono.

REKLAMA
REKLAMA

Abi komandos gan aktyviai pradėjo rungtynes. Pirmas 15 minučių aktyviau rungtyniavo namų ekipa, bet „Tottenham“ sėkmingai gynėsi. Vėliau prasidėjo pavojinga Londono klubo atakų banga su kuria „Sunderland“ sugebėjo susitvarkyti.

REKLAMA

Kėliniui artėjant link pabaigos pastarieji sugebėjo net išsiveržti į priekį. Po sumaišties „Tottenahm“ baudos aikštelėje kamuolys atsidūrė po Johno O´Shea kojomis, kuris ir išvedė savo ekipą į priekį.

Visgi antro kėlinio pradžia „Juodosioms Katėms" buvo tiesiog tragiška. 48 minutę po kampinio kamuolį į savus vartus netyčia nukreipė gynėjas Carlosas Cuellaras, o dar po trijų minučių puikiai sužaidęs „Tottenham“ narys Aaronas Lennonas persvėrė rezultatą savo komandos naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Iki mačo pabaigos „Sunderland“ dar bandė lyginti rezultatą, tačiau „Tottenham“ ne tik sėkmingai gynėsi, bet dar pavojingiau kontratakuodavo.

Vieni prieš vartininką buvo atsidūrę Jermainas Defoe ir Emmanuelis Adebayoras, tačiau abu kartus įspūdingai sužaidė namų ekipos vartininkas Simonas Mignoletas, kuris trečio įvarčio taip ir nepraleido.

Daugiau įvarčių nepraleido ir „Tottenham“ vartininkas Hugo Llorisas, taigi Londono klubas ir šventė pergalę. Po jos „Tottenham“ su 39 taškais pakilo į trečią vietą. „Sunderland“ su 22 taškais užima 13 vietą.

XX turo rezultatas:

„Sunderland“ 1 – 2 Londono „Tottenham“

40‘ [1 – 0] John O´Shea 48‘ [1 – 1] Carlos Cuellar (į savus vartus) 51‘ [1 – 2] Aaron Lennon  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų